​Deniz Çoban'ın paylaşımı F.Bahçelileri kızdırdı

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban'ın, VAR'sız puan durumu paylaşımı Fenerbahçelileri kızdırdı. Sarı-Lacivertli taraftarlar Deniz Çoban'a sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdi.

​Deniz Çoban'ın paylaşımı F.Bahçelileri kızdırdı
​Deniz Çoban'ın paylaşımı F.Bahçelileri kızdırdı
GİRİŞ 06.12.2018 13:09 GÜNCELLEME 06.12.2018 13:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


Eski hakem Deniz Çoban, VAR uygulanmasaydı Süper Lig'de 14. haftada oluşacağını düşündüğü puan durumunu takipçileriyle paylaştı. 

Deniz Çoban, VAR uygulamasının olmaması durumunda alınacak muhtemel sonuçlara göre bir puan durumu belirledi. Çoban, bu puan durumunda şu anki mevcut puan durumuna göre Başakşehir'den 1 puan kesip Galatasaray'a 5 puan ekleyerek iki ekibi 29'ar puanla ilk 2 sırada buluşturdu.

Beşiktaş'tan 3 puan eksilten Çoban, paylaştığı grafikte Fenerbahçe'nin ise VAR uygulanmaması halinde 4 puan daha az toplayıp ligde son sırada olması gerektiğini belirtti.

İşte o tablo:

YORUMLAR 11
  • Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem gsli mi acaba kendisi gsye ne kadar puan kazandırdı geçmişte
    Cevapla
  • MRTT 5 yıl önce Şikayet Et
    demek ki eskiden beri en çok kimin kayrıldığı ortaya çıkıyor böylece!
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye ateş püskürüyorlar ki ilk hafta bursa nın atacağı penaltı var ile iptal edilmedi mi. VAR ın bozulması vesilesiyle alınmış bir puanıda eklememiş.
    Cevapla
  • HataySpor 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Haklı
    Cevapla
  • Fatih1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Var denilen uygulama aslında toplumun hakemlere karşı guvensizliginin bir göstergesi. Demekki hakemler çok can yaktılar ki bu uygulama geldi. Burada düşünmesi gereken hakem camiasidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle