Demirkol: Hayatımda en çok yanıldığım futbolcu!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Demirkol: Hayatımda en çok yanıldığım futbolcu!
Demirkol: Hayatımda en çok yanıldığım futbolcu!
GİRİŞ 26.11.2018 12:07 GÜNCELLEME 26.11.2018 22:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Bein Manşet programında gündemi değerlendirdi.

 

 

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Slimani, hayatımda en çok yanıldığım oyuncu olabilir"

 

 

Skor maçı anlatmıyor. Çok daha farklı bir galibiyet olabilirdi. Dün maç neredeyse berabere bitecekti. Slimani, hayatımda en çok yanıldığım oyuncu olabilir. Trabzonspor dört tane altyapıdan gelen oyuncuyla sürekli yüksek tempo oynadı. Bu tabii dezavantaj da olabilir. Sağ bek orta açtı, sol bek gol attı. Trabzonspor, Fenerbahçe’ye bir çıkış yolu bırakmadı.

Ünal Hoca ve tüm futbolcuları tebrik etmek lazım. Çok keyifli bir futbol izlettiler. Maçı izlemeye giden herkes bu keyfi almıştır. Fenerbahçeli futbolcular bile maçtan keyif almıştır. Çok ilginç ama, Fenerbahçe Jailson’u aradı. Sahanın en iyisi Frey’di. Frey’in yetenekleri çok kısıtlı ama çok yüksek iş ahlakı var.

Önümüzdeki dönem Türk futbolunda kriz dönemi. Takımların parası yok. Altyapıdan oyuncu çıkaran lige damga vurabilir. Her takım oyuncu yetiştirmek zorunda. Trabzonspor, daha önce altyapıdan gelen oyuncularıyla üst üste şampiyonluklar aldı. Doğru planlama ile yine o döneme yaklaşabilir.

"Fenerbahçe, Jailson’u aradı"

Fenerbahçe, Jailson’u aradı. Trabzonspor çok fazla doğru iş yaptı. Tek olumlu yönleri, Trabzonspor’un oyunu soğuttuktan sonra Fenerbahçe’nin de pozisyonlar bulabilmesi. Maçı 2-2’ye getirecek pozisyonların içine girdiler.

Trabzonspor, iki bekini bu kadar fazla hücumu yollamışken Fenerbahçe’nin forvetlerine top aldırmadılar. Alsalar bile doğru yere indiremediler. Trabzonspor, Yusuf’u, Abdülkadir’i ve Sosa’yı ileride tutarak işi arkada biitirdi. Takım futbolcuları, futbolcular takımı oynatır. Barcelona'dan Messi hariç istediğin oyuncuyu getir, sendeler.

YORUMLAR 9
  • yunus can 29 5 yıl önce Şikayet Et
    Dirar ve Atıf geri dönmeli, Ocakta satacaksanız satarsınız. Yönetimin kaprislerinin cezasını neden biz taraftar çekiyoruz, bu kulübün sahibi biz değilmiyiz. Soldado ve jailson kendini ne zannediyorlar , kulübü uğrattıkları cezayı ne yapacağız.
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Freud gerçekten iş ahlakı çok yüksek biri.
    Cevapla
  • Kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Slimani bal yapmayan ari. Belli topu disari auta atiyor. Ben ondan daha iyi disari atarim. Bunu getirenler bu futbolcunun kabiliyet dusmani oldugunu gormuyor mu. Fernandao ondan 1000 kat iyidi. Yazik fenerime. Bu gidisle kume dusurecekler
    Cevapla
  • Hayırsever 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bırakın hocayı futbolcuyu suçlamayı, adamlardaki kapasite bu ne bekliyorsunuz, şapkadan tavşan çıkarmalarınımı bekliyordunuz, suçlu arıyorsanız ali koç niye söylüyemiyorsunuz, bunları benmi getirdim getiren belli ali koç ve saz ekibi.
    Cevapla
  • Efsane 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç çok yaşa, adamda her şey var vizyon,liderlik,futbol bilgisi, iftira, ve en önemlisi fb kulubüne faydası olmayan zenginligi.durum ortada tam destek yola devam nerden inceyse ordan kırılsın, bakalım taraftar kırılacak o ince yeri ne zaman görecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle