Flaş açıklama: Hakem camiası olarak...

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği, son haftalarda alınan sonuçlar ve bunun ardından kulüplerin yaptığı açıklamalar sonrası bir bildiri yayınladı.

Flaş açıklama: Hakem camiası olarak...
Flaş açıklama: Hakem camiası olarak...
GİRİŞ 05.11.2018 14:43 GÜNCELLEME 05.11.2018 14:46
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği, maçlarda yaşanan kavgalar ve tartışmaların hakem üzerine yoğunlaştığı, suçlu olarak hep hakemlerin görülmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

 

 

Resmi açıklama şöyle;

"Ülkemizin en popüler spor dalı olan futbolda, kulüplerimizin son haftalarda alınan sonuçlardan sonra yazılı ve görsel basında hakem camiasının kurumsal kimliğini zedeleyici açıklamalar yapmasını üzüntü ile izlemekteyiz. Hakem Camiası olarak her zaman adalet duygusuyla hareket ettik ve de o tavırla devam edeceğiz. Yüzyılın üzerinde ezeli rekabete sahip olan kulüplerimizin vefakar seyircilerinin tutku ve aidiyet sevgisi ile yaşadığı, hatta hayatlarının baharında o sevgileri nedeniyle yaşamlarını yitirdiği bir anda hala saha sonuçlarının hakem kurumu üzerinden konuşulmasının futbol oyununa olan saygınlığını yitireceği kanaatindeyiz. Bu vesile ile futbolun tüm paydaşlarını öncelikle sağduyuya davet ederek, insan unsurunun olduğu yerde hataların olabileceğini ve en önemlisi hiçbir şeyin insanın hayatından daha önemli olmadığını belirterek, hayatını kaybeden futbolsever kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır vermesini diler, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

 

TFFHGD YÖNETİM KURULU"

YORUMLAR 21
  • cimbom 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce işinizi doğru yapında açıklamayı sonra yapın
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Var sistemi büyük takımlarımızı canavara çevirdi. Eskiden hakemler takdir haklarını ya ev sahibi takım veya büyük takımlar lehine kullandıkları için takımlarımız bedavadan kazanmaya alıştırıldılar. Bu sebeptendir ki her maçta kendilerine iltimas geçilmesini bekliyorlar. Ben bu sezonun Cumhuriyet tarihinin en temiz sezonu olacağı kanaatindeyim. Çünkü Var geldi iltimas bitti.
    Cevapla
  • ADALET 5 yıl önce Şikayet Et
    Temiz sezon diyebilmek için en son gs fb maçına göre yaklaşık 5 gs li oyuncunun 5 maç ceza alması lazım fatih terimin en az 5 6 mac alması lazım gecen seneki bjk ye verilen cezaları hatırlarsanız adaletin kimin elinde oyuncak oldugunu anlarsınız
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok aydınlatıcı bir açıklama sağolun.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bu taç meselesine niye bu kadar takıldınız galatasarayın ikinci golündede top galatasaraylı oyuncudan çıktığı gün gibi aşikarken bu taç meseleseni neden bu kadar abartıyorsunuz niye hep nalıncı keseri gibi hep kendinize yontuyorsunuz bi cevaplayın hele
    Cevapla
  • EFE24 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Hakemler Adil degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle