'Son derece üzgünüm, özür dilerim!'

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Aykut Kocaman ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek özür diledi.

'Son derece üzgünüm, özür dilerim!'
'Son derece üzgünüm, özür dilerim!'
GİRİŞ 14.10.2018 17:22 GÜNCELLEME 14.10.2018 17:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Aykut Kocaman ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Meslektaşıma bir hayal kırıklığı ve ruhunda acı yaşatmışsam özür dilerim" dedi.

Aykut Kocaman'ın ardından Konyaspor'da göreve getirilen Akçay, o dönem göreve başladığında elinde veri olmadığı yönündeki ifadeleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Akçay'ın ifadeleri şöyle;

"Meslektaşlarım aleyhinde bugüne kadar hiçbir eleştiri yapmadan yaşadım. Kamuoyunun bakış açısından çok Aykut hocamın (Kocaman) bakış açısıdır benim için önemli olan! Bilgim dışı dost ilişkisi ile yazılan bu mesaj bir konu ile ilgili sanılmış ve dosta yazılmıştır. 

Dostum olarak gördüğüm Aykut hocamın bu konuyu bu hassasiyetle görmesi en büyük dileğimdir. "Altın her yerde altındır yere de düşse..."

Şayet meslektaşıma bir hayal kırıklığı ve ruhunda acı yaşatmışsam özür dilerim! Sehven de olsa bu durumun yaşanmasından son derece üzgünüm."

YORUMLAR 7
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    KOÇ Aykut hocayla çalışmıyor adamın verilerine muhtaç oluyor zaten kadroyu baş dan aşağı değiştin verimi kaldı gelen futbolculara o verileri coco yükleyecekti Aykut hoca değil
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak Fenerbahçe taraftarından ve camiasindan utanıyorum. Aykut Kocaman gibi bir Fenerbahçe değerini ne hale getirdiniz. Adamı hain ilan ettiniz yazıklar olsun. 3 Temmuz da herkes kaçısırken o dimdika ayakta durdu savaştı. Yeri geldi başkan oldu yeri geldi sözcü ve tabiki t. Direktör onca darbeye rağmen yarım puanla şampiyonluğu kaçırdı . Ne yapsa yaranamadi bu adam size. Nankörler
    Cevapla
  • memocan44 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih al sana ofansif oyun.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi be ordan sende fenerbahçenin futbol felsefesinin içine etti takımı defans takımı yaptı onun yüzünden takım hala ne oynayacağını bilemez hale geldi bu takım bu haldeyse en büyük sorumlusu odur
    Cevapla
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocaman adamdır biz biliyoruz Ali Koç kurtar beni Aykut hoca diye yalvaracak bunu da bura yazıyorum
    Cevapla
  • Haydoo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bırak sen şimdi... Veriler silinmiş mi, silinmemiş mi? Silinmişse ne amaçla,kim tarafından silinmiş?
    Cevapla
  • TRABZONSPORLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Reşit Akçay diye sanıyoruz halbuki adamın dibiydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle