Berkay'dan Arda için! '2 şartım var...'

Arda Turan ile bir gece kulübünde ettikleri kavga sonrası burnu kırılan Berkay Şahin sosyal medyadan bir açıklama yayınladı.

GİRİŞ 13.10.2018 16:31 GÜNCELLEME 13.10.2018 16:31
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Daha önce avukatı konuşan Berkay konu hakkında ilk kez bir açıklama yapmış oldu. Yaşananlar için kendi eşi ve Aslıhan Turan'dan özür dileyen Berkay, "Adalete güvenim tam. Arda Turan cezasını çekecektir" ifadelerini kullandı.

Arda Turan ile bir gece kulübünde ettikleri kavga sonrası burnu kırılan Berkay Şahin sosyal medyadan bir açıklama yayınladı. Daha önce avukatı konuşan Berkay konu hakkında ilk kez bir açıklama yapmış oldu. Yaşananlar için kendi eşi ve Aslıhan Turan'dan özür dileyen Berkay, "Adalete güvenim tam. Arda Turan cezasını çekecektir" ifadelerini kullandı.

 

 

Berkay Instagram hesabından yayınladığı mesajda şu sözleri dile getirdi: "Yaşanan bu süreçte önemli olan Berkay ve Arda değil; biri anne diğeri inşallah sağlıkla anne olmak üzere olan iki kadının maruz kaldığı hassa, kırıcı ve üzücü durumdur. Bu nedenle ilk olarak, karşı tarafın yapamadığını yapıp eşimden ve Aslıhan Turan'dan özür dilerim. Herkesin bilmesini istediğim konu; erkek adam kavga da eder ve kavgada yumruk sayılmaz. Ancak yanına gelerek "Eşimi eve bırakıp yarım saate geleceğim" diyen bir kişiye kafasını çevirip başka bir kişiyle konuştuğu sırada habersizce ve yandan yapılan saldırı aciz ve korkak bir saldırıdır. 

Kendisine de arkadaşlarına da ve oraya girmek isteyen herkese şunu söyledim: 
'Şikayetçi olmamamı istiyorsunuz tamam olmayayım ancak 2 şartım var. 

1- Eşimden, kendi eşinden benden ve kamuoyundan bu davranış ve hareketleri için utanç duyduğunu söyleyerek özür dileyecek.

2-Sözle tacizin utancını duyduğunu söyleyecek ve ondan sonra biz onunla erkek erkeğe konuşacağız. Bunları söylerse davadan vazgeçebilirim'

Tüm bu yaklaşımıma rağmen karşı taraf konuyu saptırmaya çalışarak saçma sapan açıklamalar yapıp hala dürüstçe davranmadığı için davayı açmaya karar verdim ve davamın sonuna kadar arkasındayım.

Adalete güvenim tam. Burası Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Devleti, cezasını çekecektir."

YORUMLAR 26
  • askerolası 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle Arda gibi kamu düzenini bozanları zorunlu askere yollayacaksın, terör operasyonlarına göndereceksin efeliğini dağdaki teröriste yapsın, memlekete bir faydası olur.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adam sağa sola ateş ediyor hala serbest ne konuşuyorsunuz daha
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda da bitirdi kendini. Artık magazin haberlerinde boy gösteriyor. Bu Avrupa bozuyor bizim futbolcuları. Gidipte orada jübile yapan göremedik.
    Cevapla
  • racu 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna dememişler para insanı vezirde eder rezilde eder. hepsi bu
    Cevapla
  • baba yiğit 5 yıl önce Şikayet Et
    arda ya ceza gelsin...hem darp hem taciz hem ruhsatsız silah bune be bunu normal bi batandaş yapsa müebbet yer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle