Mesut Bakkal'dan G.Saray itirafı 'Adamlar...'

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor'u 6-0 yendiği maçın ardından Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 28.08.2018 00:34 GÜNCELLEME 28.08.2018 09:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, karşılaşma sonrasında aldıkları skora tepki gösterdi.

Oyundan çabuk koptuklarını dile getiren Mesut Bakkal ''Çok farklı bir mağlubiyet. Bir mazeret üretecek değiliz. İlk devre yediğimiz gol dışında dengede giden bir maçtı. Bölünmememiz gerekiyor. Oyuncu değiştiriyorsunuz, konuşuyorsunuz ama olmuyor. Karşınızda Galatasaray var.

Ben bunu oyuncularıma da söyledim. Yenilebilirsiniz ama bunu yapmaya hakkınız yok. Bu kadar moral bozukluğuna, yıkıntıya anlam veremedim. El kol sallaya sallaya gol yemek benim takıma yakışmadı. 2-0, 3-0 biter, direnmek lazım. Bakacağız. Bu akşam bir geçsin. Bir ara 4. golden sonra maçı tutmak istedim çünkü fark olacaktı, adamlar geliyor yani. Zannedersem maçı çok istedik, ikinci golü yediğimizde dağıldık. Ama bu da çok yanlış. ne bana ne benim takımıma ne de oyunculara hiç yakışmadı bu'' ifadelerini kullandı.

 
YORUMLAR 4
  • Hep vardı zaten 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten 3.7.2011 de karşımızda gs vardı. 40 akıllı bu işten çıkamaz gs lobisi ve yaptıkları ile ne olursa olsun hep önde sanki Abd ve İsrail gibi. Fb ona direnemez. Bjk anca Fb ile yarışır. Ts anca Fb ile didişir. Hiçbiri Gs ile başedemez devlet bile
    Cevapla
  • amca 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi anlaşılıyor ki Fatih hoca GOMİS i gönderirken doğru yapmış. Gomis varken bütün gol olasılıkları ona çalışıyordu. Fakat şimdi hücumda herkes şutör herkes gol atıyor. Belhanda bile bi şut çekti kaleyi tutsa kesin gol. Az farkla kaçırdı ki bayağı uzak bir noktadan çekti şutu. Yani hoca işini biliyo sıkıntı yapmayın bu sene yine biziz şampiyon. Ayrıca hocam lütfen gençlerimize daha fazla süre ver. Tabi acele etmemek lazım ama bizler kendi gençlerimizi gördüğümüzde daha çok heyecanlanıyoruz Gomisi gördüğümüzden Belhandayı gördüğümüzden. Yunus ve Ozan dün akşam geliyoruz dediler. Daha fazlası da var eminim.
    Cevapla
  • aslan pençesi 5 yıl önce Şikayet Et
    gs da belhanda sinan onyekuru emre ve muğdat insanüstü bir yaratıklar. sinan bir gol attı, bir asist yaptı, bir de penaltısını vermediler. yok böyle bir performans emre 2 gol attı. onyekuru müthiş. sadece onlar değil. nagatomo , mariano, fernando . mazallah alanya fırtınada boğulacaktı. birde yunus diye bir genç girdi sonradan. o çocuk büyük tehlike, büyük kalite. daha bu takıma rodrigez, ndiaye ve fequli gelecek. onlar gelince düşünemiyorum yani. benim beyin kapasitemi aşıyorlar
    Cevapla
  • cem 5 yıl önce Şikayet Et
    haklısın aşar seni
    Cevapla