Fenerbahçe'den Galatasaray'a misilleme!

Aslantepe’de ilk yarıda oynanan maçta Galatasaray taraftarı Rocky Balboa’lı koreografi yapmıştı. Cumartesi günkü derbide Sarı-Lacivertliler’in buna misilleme hazırlığında olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a misilleme!
Fenerbahçe'den Galatasaray'a misilleme!
GİRİŞ 15.03.2018 09:46 GÜNCELLEME 15.03.2018 10:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ligin kaderini belirleyecek derbiye Fenerbahçe taraftarının ilgisi büyük. Dün genel satışa çıkan biletler tükenme noktasına geldi. Kadıköy’de bu sezonun rekoru, 44 bin 718 seyirciyle 6. haftadaki Beşiktaş derbisindeydi. Cumartesi günkü Galatasaray maçında rekorun kırılması bekleniyor.
 
Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu özel maç için koreografi de hazırlıyor. Sezonun ilk yarısında Aslantepe’de oynanan ve golsüz sona eren mücadelede Galatasaray taraftarları, Rocky Balboa figürlü, “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor. Ayağa kalk” ifadelerinin yer aldığı bir koreografiye imza atmıştı.
 
Sarı-Lacivertliler’in cumartesi günkü dev mücadele için özel bir tribün şov hazırladıkları öğrenildi. Fenerbahçe cephesinin, Rocky’li koreografiye misilleme yapacağı iddia edildi. Taraftar gruplarının derbi koreografisini sır gibi sakladıkları kaydedildi. (Fanatik)

YORUMLAR 8
  • Fenerbahçe 6 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed Ali bekliyoruz büyük ihtimalle o olacak
    Cevapla
  • tayfur yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    ali ismail korkmaz olsun size o yakışır hani bağıryordunuz ya gezi döneminde ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz diye
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bir turlü kurtulamadı kurucularının Fransız oluşundan. Keşke Türk düşmanıı seçmeselerdi. Fenerden yüzde yüz milli bir şeyler bekliyoruz... Yakışşıırr...
    Cevapla
  • ofli78 6 yıl önce Şikayet Et
    sacma sapan kızgın adam yaparlar veya çelenk gibi bişey yaparlar
    Cevapla
  • irfan 6 yıl önce Şikayet Et
    Düşecek
    Cevapla
  • aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    gene rezil olacaklar anlaşılan
    Cevapla
  • advokaat 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz fetö koreografisiyle rezil olmadıysanız kimse olmaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle