Fernandao'nun cezası açıklandı!

PFDK, Fenerbahçeli Fernandao'ya Beşiktaş maçındaki gol sevinci nedeniyle 2 maç ceza verdi. Brezilyalı forvet, Beşiktaş derbisinde ve Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında oynamayacak.

Fernandao'nun cezası açıklandı!
Fernandao'nun cezası açıklandı!
GİRİŞ 28.02.2018 16:03 GÜNCELLEME 28.02.2018 17:48
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarlara yönelik hakaret ettiği gerekçesiyle sarı-lacivertli futbolcu Jose Fernandao'ya 2 resmi müsabakadan men ve 13 bin TL para cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA'nın, 25.02.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına oyçokluğu ile karar verilmiştir."

Kupa derbisinde yok

İki maçtan men edilen Fernandao, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş ve Süper Lig'deki Akhisarspor maçlarını kaçıracak.

İşte Fernandao'nun ceza almasına yol açan o hareket



YORUMLAR 92
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ofsayt dışında gol atamıyor ; diğer golcülerden Jansen sakat ,Soldado İspanyol.Kaleci yok, defans yok.Beşiktaş takım yendim diye övünmesin...
    Cevapla
  • Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Canere 6 verildi Bu nada en az 4 verilmeliydi.
    Cevapla
  • Mühendis bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Derbide bi sürü küfürlü tezahürat ve sahaya yabancı madde atıldı. Oyuncu yaralandı 8jk'ya ceza verildi mi?
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    az ötede ağlayın ezikler.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    en az 5 maç alnalıydı terbiyesiz
    Cevapla
  • Çankırılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon Fenerbahçeye komple ceza versin boyle olmaz becekeyi de her sene sampiyon yapsin ayip o kadar mac oynaniyo yazik becekeye cok efor harciyorlar tum takimlarin kazanacaklari parayi da becekeye versinler cok adil olur bu sekilde sonucta beceke federasyonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle