"G.Saray teklif yaptı ama Beşiktaş'ı istiyorum!"

Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Azubuike, “Galatasaray menajerim aracılığıyla teklifte bulundu. Ancak ben Beşiktaş’ta oynamak istediğimi söyledim” dedi.

"G.Saray teklif yaptı ama Beşiktaş'ı istiyorum!"
"G.Saray teklif yaptı ama Beşiktaş'ı istiyorum!"
GİRİŞ 26.05.2017 16:01 GÜNCELLEME 26.05.2017 16:01
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig’e yükselen Yeni Malatyaspor’un başarısında büyük payı bulunan Nijeryalı oyuncu, transferiyle ilgili önemli açıklamada bulundu.

Galatasaray’dan menajeri aracılığıyla transfer teklifi aldığını belirten başarılı oyuncu, “Galatasaray menajerim aracılığıyla teklifte bulundu. Ancak ben Beşiktaş’ta oynamak istediğimi söyledim. Henüz kesinleşmiş bir durum yok. Tabi kulübüm ile sözleşmem devam ediyor. Oynadığım takımın menfaatleri doğrultusunda hareket etmek istiyorum. Şu an Galatasaray’dan menajerim aracılığıyla gelen bir teklif var. Ben menajerime Beşiktaş’ta oynamak istediğimi söyledim. Şartlar ne getirir bilinmez” diye konuştu.

“HEDEFİM İNGİLTERE PREMİER LİG’DE OYNAMAK"

Nijerya Ümit Milli Takımı’nın formasını giyen 20 yaşındaki genç futbolcu kariyeri ile ilgili de konuşarak, “Hedefim İngiltere Premier Lig’de oynamak. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim burası. Bunu da çok çalışıp başaracağıma inanıyorum. Tabi buralara gelmemde katkısı olan teknik direktörümüz İrfan Buz’a minnettarım. Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e taşıdığımız için de büyük bir mutluluk yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 19
  • fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    besiktaslilar ne simardiniz be ama artik sampyinlugunuz bitti bukadar demiroren el atmassa tabi
    Cevapla
  • kasabalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru düşünmüş,gs se oynamak için önce bjk de pişmesi gerekiyor.avrupa sampiyonu takımda oynamak zaman ister.
    Cevapla
  • Şehirli 6 yıl önce Şikayet Et
    Size satariz beşe ona. Ligde 3.lük, 4.lük ye oynarsınız :)))
    Cevapla
  • blue 6 yıl önce Şikayet Et
    bunda şaşırtıcı bir durum yok..hangi futbolcu olursa olsun tabiki Beşiktaşa gelmek ister..ama sen Beşiktaşta oynayacak kapasitede değilsin..bence gs seni havada kapar çünkü nede olsa sıradan bi takım..
    Cevapla
  • 4 YILDIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Kupaları ve şampiyonlukları karşılaştır bakalım, kim daha büyük kim sıradan....Beşiktaş G.Saray ve Fenerin altındadı her zaman...
    Cevapla
  • onur yesilyurt 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahina kurban yavru kartal
    Cevapla
  • muho 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam bjk yi şu an en iyi takım olduğu için istiyor en büyük olduğu için değil.
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    önemli olanda şuandır gözüm.. başarı devamlılık ister ve beşiktaş bunu bir süredir yapıyor.. büyük olmak istikrarla olur.. gerçi sizin uefa kupanız var ve feneri her sezon yenerseniz gerisi önemli değil küme bile düşseniz.. hedef yok bom boş bir takım her iki kulüpte Fb ve Gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle