MHK'yle ilgili şok iddia! 'Atamayı unuttular'

Fanatik Gazetesi'nin yazarlarından Deniz Çoban, Merkez Hakem Kurulu'nun bugün oynanacak olan Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig maçlarına hakem atamayı unuttuğunu iddia etti.

MHK'yle ilgili şok iddia! 'Atamayı unuttular'
MHK'yle ilgili şok iddia! 'Atamayı unuttular'
GİRİŞ 15.03.2017 11:58 GÜNCELLEME 15.03.2017 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fanatik Gazetesi'nin yazarlarından Deniz Çoban, Merkez Hakem Kurulu'nun bugün oynanacak olan Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig maçlarına hakem atamayı unuttuğunu iddia etti. İşte Çoban'ın o iddiası;

İsterseniz tekzip edin!

"Bizim Namoğlu MHK'si, bugün oynanacak 2. ve 3. Lig maçlarına hakem atamayı unuttu! Sosyal medya yoluyla benim hatırlatmam üzerine görevlendirmeleri gece 22.00 itibariyle tamamladı. Bu unutkanlığı daha önce de yapmışlardı. Bu günlerde en temel görevini bile unutan MHK'dan; liglerde hakem hataları olmadan maçları oynatmasını bekliyoruz. Daha çok bekleriz!

Namoğlu yarın "Biz hakem atamayı unutmadık, bu haberler gerçeği yansıtmıyor" diye bir açıklama yapabilir. Ben yanlış biliyorsam (-ki doğru olduğuna eminim), bu daha büyük bir skandaldır; şimdiden söyleyeyim...

Daha önce yapılması gereken atamaları yapmayıp, maçların oynanmasını tehlikeye düşürecek kadar beklemek, en kibar ifadeyle görevle dalga geçmektir. Bu bilerek ve isteyerek görevinizi yapmadığınız, savsakladığınız, umursamadığınız; hatta ve hatta bilinçli bir şekilde iş yavaşlattığınız anlamına gelir. Hakemlerin seyahatlerini çekilmez hale getirip, maçlara yorgun çıkmalarına ortam hazırlayarak; oynanacak maçlardaki hakem performanslarını sabote etmektir. Uçuşlara 12 saatten daha az kala en üst sınıftan uçak biletleri alındığından, TFF'yi maddi açıdan zarara uğratmaktır."

*Köşe yazısının tamamını Fanatik Gazetesi'nde bulabilirsiniz.

YORUMLAR 3
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    seninde nasıl bir hakem olduğunu herkes biliyor.
    Cevapla
  • Körfez 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk maçına hangi hakemi atayalım toplantısı bir kaç gün uzayınca demek ki...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    normal bjk için çabalamaktan unutmuş olabilirler..
    Cevapla