Tam imza atacakken patlamayı duydu, vazgeçti

Gaziantespor'un gün içinde anlaşmaya vardığı Marius Sumudica, İstanbul'daki patlama haberinin ardından gelmekten vazgeçti.

Tam imza atacakken patlamayı duydu, vazgeçti
Tam imza atacakken patlamayı duydu, vazgeçti
GİRİŞ 11.12.2016 02:28 GÜNCELLEME 11.12.2016 07:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Romanya'da Astra Giurgiu çalıştıran Rumen teknik adam Marius Sumudica gün içerisinde Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile anlaşmaya varmıştı.

Rumen basınında yer alan habere göre; saat 22.00'de oyuncularına veda eden Sumudica, İstanbul'da meydana gelen patlama sonrası Gaziantepspor'a gitmekten vazgeçti ve tekrar takım kampına geri döndü. Alınan bilgiye göre Rumen teknik adam sezon sonuna kadar Astra Giurgiu çalıştırmaya devam edecek.

'AYLIK 1 MİLYON EURO DA VERSENİZ GELMEM'

Marius Sumudica, Türkiye biletlerinin hazır olduğunu imzalamak için evraklarının önünde durduğu sırada televizyondan patlama haberi duyduğunu söyledi.

Sumudica, ''O an Gaziantepli yetkililere ''Bana aylık 1 milyon euro da verseniz, artık Gaziantep'e gelmem'' dediğini açıkladı.

YORUMLAR 11
  • sektır loo. 7 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı davarlara yüz vermeye gelmıyor.
    Cevapla
  • bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    benim yılmaz vuralım, ertuğrul sağlamım, sergen yalçınım varken bunlara metelik vermem bunu yapacağını sokaktaki vatandaş (ben) de yaparım yani elinde altın değnek mi var dokunacak takım her maçta 3 puan alacak 2 maç kaybedecek başlayacak ağlamaya takımı ben kurmadım bu oyuncular yetersiz vs. vs. onu gelmeden söyle parayı cebe indir ondan sonra konuş yok öyle yağma aldığınız paralar zehiri zıkkım olsun boğazınıza dizilsin inşaallah
    Cevapla
  • hakan kılgı 7 yıl önce Şikayet Et
    sen gelsende ben zaten seni GAZİANTEP e koymam SUÇ SENDE DEGİL SANA TEKLİFDE BULUNAN DA
    Cevapla
  • Orçun YILMAZ 7 yıl önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydası olmadığını öğrenememiş
    Cevapla
  • murat k 7 yıl önce Şikayet Et
    çok üzüldük ne olur gel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle