Demirören Süper Lig'deki değişikliği açıkladı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gelecek sezon itibariyle 6 hakemli sistemden vazgeçileceğini ve maçlarda 4 hakem olacağını açıkladı.

Demirören Süper Lig'deki değişikliği açıkladı!
Demirören Süper Lig'deki değişikliği açıkladı!
GİRİŞ 09.06.2016 12:03 GÜNCELLEME 09.06.2016 12:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Mali Genel Kurulu yeterli çoğunluk sağlanarak başladı. Toplam 297 delegenin 192’sinin imzası ile 3'te 2 çoğunluk sayısı geçilerek genel kurul toplandı. Divan Başkanı ise 125 imza ile tek önergede verilen GSGM Mehmet Baykan oldu.

Kongrede Divan Başkanı seçildikten sonra gündem maddelerine geçildi. İlk olarak kulüplerin yeni delege yapısı ve sayısı oybirliği ile kabul edildi.

DEMİRÖREN: GELECEK SEZON 4 HAKEM OLACAK

TFF Yıldırım Demirören, konuşmasında Beşiktaş'ı lig şampiyonluğundan dolayı tebrik ederken; Galatasaray'ı ise Türkiye Kupası şampiyonluğundan dolayı kutladı.

Demirören ayrıca gelecek sezon itibariyle 6 hakemli sistemden vazgeçileceğini ve maçlarda 4 hakem olacağını açıkladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa 6 tane ile bile birçok takımın canını yaktınız bu sene. Özellikler trabzonsporun. Bakalım 4 hakem olunca ne kadar takımın canını yakacaksınız.
    Cevapla
  • misafirrr 7 yıl önce Şikayet Et
    degismesi gereken hakem sayisisi felan degil degismesi gereken siz gibi tupculerin futboldan alakasinin kesilmesi istediginizi sampiyon yapiyorsunuz istedigineze kupa veriyorsunuz istediginizi ligden dusuruyorsunuz istediginizi lige cikariyorsunuz futbol alemini muz ulkesine cevirdiniz
    Cevapla
  • Oflu 7 yıl önce Şikayet Et
    Yap boz tahtası. 3 hafta sonra beğenmedim 10 hakem olsun dersin. Tüpçü tüpten anlar futboldan ne anlasın
    Cevapla
  • İlhami 7 yıl önce Şikayet Et
    297 delegenin 2/3 si 198 yapıyor. nasıl 192 ile karar alıyorlar ??
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve senin gibiler reklam amaclı futbol ortamına girenler bu alemden cekilirse ozaman hakeme bile gerek kalmaz . bu mantıkla istediğiniz kadar kural değiştirin bişey değişmeyecek .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle