Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Maçın kadroları ve bilet fiyatları

Süper Lig'de son iki haftaya girilirken heyecanın dozu bir hayli arttı. Bitime iki hafta kala liderlik yarışından kopma niyetinde olmayan Fenerbahçe, 32.haftada bugün Başakşehir'e konuk oluyor. Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, Başakşehir Fenerbahçe saat kaçta? Başakşehir Fenerbahçe muhtemel kadroları ve Başakşehir Fenerbahçe maçı bilet fiyatları... İki takım için de çok kritik 3 puan ifade eden bu maçın tüm ayrtıntılarına haberimizden ulaşın.

Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta?  Maçın kadroları ve bilet fiyatları
Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta? Maçın kadroları ve bilet fiyatları
GİRİŞ 09.05.2016 17:28 GÜNCELLEME 11.05.2016 11:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de zorlu Galatasaray maçından galip ayrılarak olası bir kötü senaryoyu engelleyen Beşiktaş'ın şampiyonluk avantajını sürdürmesi, Fenerbahçe'nin Başakşehir maçına daha da asılması bekleniyor. Fenerbahçe'nin adeta tamam mı devam mı maçı olacak. Başakşehir cepesinden ise Avrupa kupalarına gidebilmek için sıralamadaki yerini korumak ve bu doğrultuda galibiyet ulaşmak en büyük hedef.İşte tüm nedenlerden dolayı çok çekişmeli bir maç olacağı aşikar. Bu sezon şampiyonluk heyecanının son haftalara kadar taşındığı maçlara sahne olan Süper Lig'in 32 haftası Başakşehir Fenerbahçe kapanış maçı olacak.Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, Başakşehir Fenerbahçe saat kaçta? Başakşehir Fenerbahçe muhtemel kadroları ve Başakşehir Fenerbahçe maçı bilet fiyatları siz futbolseverler için hazırladık.

BAŞAKŞEHİR – FENERBAHÇE MAÇININ KÜNYESİ VE MUHTEMEL İLK 11'LER

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Başakşehir:  Volkan Babacan, Bekir, Epureanu, Yalçın, Alpaslan, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan Şen, Nani, Van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

YAYIN: Lig TV

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftası kapsamında oynanacak Başakşehir Fenerbahçe maçı 09 Mayıs Pazartesi günü, saat 20:00'da, Lig TV kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetirken, yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan üstelenecek.

M.BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşma için 1.Kategori ve Misafir olmak üzere iki adet bilet türü bullunuyor.

BEŞİKTAŞ AVANTAJINI KORUDU

Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Mario Gomez'in 76. dakikada attığı golle galibiyete ulaşan siyah-beyazlı takım, son iki haftaya bir maç eksiği olan şampiyonluk yarışındaki rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde girdi.

Beşiktaş derbi maçta aldığı galibiyetle puanını 76'ya çıkartırken, bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin ise 70 puanı bulunuyor. 

Siyan-beyazlı futbolcular, maçın bitiminde saha içinde birbirlerine sarılarak galibiyet sevinci yaşadı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ İSTATİSTİKLER

Ligde iki takım arasında oynanan 15 karşılaşmadan sekizini Fenerbahçe, beşini ise Başakşehir kazanmıştır.
 
Başakşehir evinde Fenerbahçe karşısında başarılı bir grafige sahip. Başakşehir, Fenerbahçe ile evinde oynadığı yedi karşılaşmadan beşini kazanmış ve bir maçı da beraberlikle bitirmiştir. Evinde mağlup olduğu karşılaşmada ise rakibine 1-0 kaybetmişti.

İstatistiklere göre Fenerbahçe'nin Süper Lig'de son üç sezonluk dilimde en az galibiyet oranına sahip olduğu deplasman Başakşehir olarak yer alıyor. 

Başakşehir son  14 lig maçında sadece bir kez kaybetmiştir. (Osmanlıspor karşılaşması)

Fenerbahçe ise son sekiz deplasman maçının altısından gol yemeden ayrılmıştır.

Fenerbahçe, 2016 yılında üst üste iki deplasman maçından galibiyet çıkaramadı.

Fenerbahçe, son üç maçını kazandı ve bu maçlarda toplam 11 gol attı. Fenerbahçe, en son 2013-14 sezonunda üst üste üç maçta üç ve üzeri gol atmıştı.

Fenerbahçe, son 10 lig maçının sekizinde gol yemedi.

Volkan Demirel, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapattı ve kendi kariyerindeki temiz sayfa rekorunu kırdı.

Alper Potuk, Başakşehir'e karşı son beş maçta iki gol attı.

Mehmet Batdal, geçen sezonun 33. haftasında Fenerbahçe'ye iki gol atmıştı. Bu, Mehmet'in Süper Lig kariyerinde iki gol attığı tek maç.

Robin van Persie, son üç lig maçında dört gol atıp iki asist yaptı.

Nani, son üç lig maçında da birer asist yaparken bir de gol kaydetti.

Ligde hava topu başarısı en yüksek takım Fenerbahçe (%58,6), Başakşehir ise dördüncü sırada (%52,4).

Ligde rakiplerine en az şut çektiren iki takım Fenerbahçe (254) ve Başakşehir (307).

Ligin ilk 28 haftasında şutlarının birçoğunu gole çeviren Fenerbahçe, son üç lig maçında attığı 44 şuttan 11 gol çıkarttı (%25).

FENERBAHÇE'NİN İSTİKRAR ABİDESİ       

Fenerbahçe'ye 2012 yılında 5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen Mehmet Topal, takımının değişmez isimlerinden biri oldu. Teknik direktörler Aykut Kocaman, Ersun Yanal, İsmail Kartal ve Vitor Pereira'nın en güvendiği isimlerin başında gelen "Örümcek adam" lakaplı futbolcu, sarı-lacivertli formayla 117 Süper Lig maçına çıktı. Bu karşılaşmalarda 8 gol kaydeden Mehmet, 2. dalya heyecanını da sarı-lacivertli formayla yaşayacak.                    

KIRMIZI KART GÖRMEDİ                 

Süper Lig'de 200. maçını geride bırakmaya hazırlanan Mehmet, ligde hiç kırmızı kart görmedi. Ön liberoda forma giyen ve mevkisi gereği kart görmeye müsait olan Mehmet, buna rağmen Süper Lig maçlarında takımını eksik bırakmadı.  

EMRE'NİN DURUMU NET DEĞİL

Ligde'ki maçların bitmesine az kaldığını ve en az hata yapan takımın başarılı olacağını belirten Avcı,En ufak bir hata sizi hedefinizden uzaklaştırabiliyor. Sıralama sonucu maddi manevi kazançlar olabiliyor. Ligi dördüncü sırada bitirmek bizim için çok değerli. Bunu kaybetmek istemiyoruz. Bizim bu anlamda tek bir hedefimiz var, bu mevcudu korumak ve bunun üzerinden gitmek. Bekleyip göreceğiz, hafta sonu itibarıyla en son maçı oynayacağız. Bizim oynadığımız maçlar keyifli geçti, bu maç da öyle olacak. Umarım karşılığını alırız.şeklinde konuştu.
Abdullah Avcı, sakat olan Emre Belözoğlu'nun durumu hakkında ise Emre daha önce de sakatlıklar geçirdi. Bu, arka adalesindeki beşinci sakatlık oluyor. Şu anda son derece sağlıklı gidiyor. Haftanın da biraz uzun olması Emre'nin avantajına. Yarın ya da pazar günü daha net bir durum ortaya çıkacak ama bir düzelme var. ifadelerini kullandı.

YALÇIN AYHAN: SEYİR ZEVKİ YÜKSEK İYİ BİR MÜSABAKA OLACAK. İNŞALLAH KAZANAN TARAF BİZ OLURUZ

Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Yalçın Ayhan'da Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken şunları söyledi
İnşallah bu maçta üç puan alan taraf biz oluruz. Geçen seneki istikrarımızı bu şekilde de perçinleyerek sürdürebilme adına önemli bir karşılaşma bizim için. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor, bizim de önümüzde Avrupa kupalarına katılma gibi bir şans var. Bunu da kendi sahamızda değerlendirme adına önemli bir müsabaka. Seyir zevki yüksek iyi bir müsabaka olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.

ÜLKEM ADINA EN İYİ ŞEKİLDE YARAR SAĞLAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM

Yalçın Ayhan, bir soru üzerine, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'da forma giymek istediğini söyledi. Yalçın Bu sene benim için üstüne koyarak ilerlediğim bir sene. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kendimi milli takıma layık görüyorum ama bunda karar Fatih hoca ve ekibinin.
Avrupa Şampiyonası'nda olursam ülkem adına en iyi şekilde yarar sağlayacağımı düşünüyorum. Bu anlamda da kendime güveniyorum. şeklinde görüş belirtti.
Brezilyalı futbolcusu Doka ise Fenerbahçe ile yapacakları maçın zor geçeceğini anlatarak, Bizim de hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Bu maçta alacağımız iyi bir sonuç Avrupa yolundaki hedefimize çok katkıda bulunacaktır. O yüzden güzel futbol oynayıp, buradan pozitif bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. ifadelerini kullandı

Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplsamanda M. Başakşehir ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde takımlar son hazırlıklarını yapıyor. Maçın ne zaman ve saat kaçta oynanacağını ise taraftarlar merak ediyor. İşte Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçından bilgiler.

YORUMLAR 1
  • guest23 7 yıl önce Şikayet Et
    emre ve bekir var rahat bir galibiyet olur
    Cevapla