Sivasspor Aatıf ile hayat buldu!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medicana Sivasspor, Gençleribirliği'ni 2-1 mağlup etti.

Sivasspor Aatıf ile hayat buldu!
Sivasspor Aatıf ile hayat buldu!
GİRİŞ 07.05.2016 15:29 GÜNCELLEME 07.05.2016 16:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Medicana Sivasspor ile Gençlerbirliği kozlarını paylaştı. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Kümede kalmak için büyük bir uğraş veren Sivasspor, 17. dakikada Ahmet Çalık'ın kafa golüyle geriye düşerken, 62'de Aatıf Chahechouhe ile eşitliği yakaladı. Sivas'ta 71. dakikada Gökhan Süzen ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tuttu. Sivasspor için umutlar azaldı derken 90+2'de kazanılan penaltıda topun başına geçen Aatıf, topu ağlara göndererek takımına hayat verdi.

Alınan bu sonucun ardından Sivasspor, 29 puana çıkarken, kümede kalma şansını sürdürdü. Gençlerbirliği ise 42 puanda kaldı.

Ligin 33. haftasında Medicana Sivasspor deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Gençlerbirliği de Fenerbahçe'ye konuk olacak.

MEDICANA SİVASSPOR 2 - 1 GENÇLERBİRLİĞİ

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey

Medicana Sivasspor: Setkus, Gökhan Süzen, Boye, Oumari, Ziya Erdal, Yiğit İncedemir, Taouil (Dk. 90 İbrahim Öztürk), Tanase (Dk. 57 Texeira), Burhan Eşer, Chahechouhe, Hasan Kabze (Dk. 46 Beykan Şimşek)

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Kulusic, Ahmet Yılmaz Çalık, Halil İbrahim Pehlivan (Dk. 88 Hakan Aslantaş), Landel, Selçuk Şahin, Campos, Serdar Gürler (Dk. 81 Aydın Karabulut), İrfan Can Kahveci (Dk. 82 Doğa Kaya), Stancu

Goller: Dk. 17 Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Dk. 62 ve 90+2 (Penaltıdan) Chahechouhe (Medicana Sivasspor)

Kırmızı kart: Dk. 71 Gökhan Süzen (Medicana Sivasspor)
Sarı kart: 90+2 Chahechouhe (Medicana Sivasspor)

YORUMLAR 1
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri ve Gaziantep bu hafta galip gelirlerse Eskişehir kesin Gaziantep son iki maçı kaybedip Sivas kazanırsa lig de kalır
    Cevapla