İlginç sözler! Deniz Ateş Bitnel intikam aldı

Spor yazarı Uğur Meleke, Galatasaray - Trabzonspor maçındaki yönetimiyle eleştirilen Deniz Ateş Bitnel hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

İlginç sözler! Deniz Ateş Bitnel intikam aldı
İlginç sözler! Deniz Ateş Bitnel intikam aldı
GİRİŞ 23.02.2016 10:31 GÜNCELLEME 23.02.2016 10:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Uğur Meleke, olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası Türkiye'nin en çok konuştuğu isim haline gelen FIFA kokartlı hakem Deniz Ateş Bitnel için çarpıcı yorumlar yaptı.

Bitnel'in 'gerçekten hak ederek değil sırf genç olduğu için' Süper Lig'de maç yönettiğini savunan Meleke, "Hakem 25. dakikada Sabri'nin Marin'i ittiği pozisyondan sonra maçı kaybetti. O penaltıyı veremediği için oyunculara kin tuttu ve intikam aldı" dedi. Meleke, gelinen noktada FIFA'nın hatalarının büyük rolü olduğunu da ifade etti.

YORUMLAR 10
  • borda 8 yıl önce Şikayet Et
    sabrinin hareketi nedeniyle intikam alacaksa GSlılara intikam gütmesi gerekirdir. yorumculuk diye hezeyanlarınızı kendinize saklayın
    Cevapla
  • bugra 8 yıl önce Şikayet Et
    umutun penaltı pozisyonunda tüm yorumcuları dinledim kimse temas var demiyor. ya bunların gözü kör olmuş ya da gözlerde dolar var....
    Cevapla
  • Yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakem hata yapmamıştır. Hakem kendisine söylenen talimatları yerine getirmiştir. Tek gerçek budur. Ortada hakem hatası yoktur. Diğer söylenen her şey gerçeklerin üzerini örtme gayretidir. Salih Dursun kırmızı kartı bu talimatı verenlere çıkarmıştır.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Adın da Aziz galiba senin. Çok zekisin vesselam...
    Cevapla
  • arif 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bu hakemi tanımam etmem kendi halinde bir vatandaşım. ancak tek taraflı bir hakemi linç politikası yürütülüyor. sessiz kalamadım. maçı ben de izledim. hakemin sadece 1 pozisyonda hatalı kararı var. hakemi linç etmeye gerek yok. haksızlık yapılıyor.
    Cevapla
  • kazım 8 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray 4 tane kırmızı yemişken hala deli gibi saldıran fenerbahçeli futbolcular ve taraftarları sizin konusmaya hiç hakkınız yok. Türk spor medyası nerdeydi o zamanlar gs nin yediği kartlar hakem kararları çok mu yerindeydi o zamanlar sustunuz da şimdi bi tane hakemin üstüne gidiyosunuz hakem oyuncuları tahrik etti de oyuncular hiç mi hakemi tahrik etmedi tüm maç bi itiraz hakemin üstüne yürüme rahat bırakın şu adamı...
    Cevapla
  • arife tarif 8 yıl önce Şikayet Et
    git arkadaş sade kahve iç kendine gel ayık kafayla konuşalım.
    Cevapla
  • kazım 8 yıl önce Şikayet Et
    tamamiyle sana katılıyorum tüm medya da kenetlenmiş durumda...
    Cevapla
  • edip 8 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan kendini bu hale koydurtmamak.Demek ki suç kimdeymiş.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    sen hangi maçı izledin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle