F.Bahçe'ye 'Paşa'lık sökmedi! Yeniden zirvede

Fenerbahçe Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı, Josef De Souza'nın attığı golle 1-0'yenerek çok kritik bir galibiyet aldı.

F.Bahçe'ye 'Paşa'lık sökmedi! Yeniden zirvede
F.Bahçe'ye 'Paşa'lık sökmedi! Yeniden zirvede
GİRİŞ 13.09.2015 22:55 GÜNCELLEME 14.09.2015 07:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaKasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maçı Josef de Souza'nın golüyle 1-0 kazanan sarı-lacivertliler liderliğini sürdürdü. Kasımpaşa, Veysel Sarı'nın kırmızı kart görmesiyle son 15 dakikayı 10 kişi oynadığı.

Alves, Ba ve Kjaer'in yokluğunda savunma stoper ikilisini Mehmet Topal ile Kadlec oluşturdu. Maçtan bir gün önce sakatlanan Diego'nun yerine ise Ozan Tufan bu sezon ilk kez 11'de forma giydi. 

NANİ ASİST, JOSEF GOL

Fenerbahçe Kasımpaşa kilidini duran top organizasyonuyla açtı. Sarı-lacivertliler 42. dakikada Nani'nin asistinde Josef de Souza'nın golüyle soyunma odasına 1-0 öndegirdi. Nani'nin soldan kullandığı köşe atışında altıpas üzerinde Veysel'e rağmen vuruşunu gerçekleştiren De Souza, topu filelere gönderdi: 0-1

TAKIMI YENİLER SIRTLADI

Sarı-lacivertliler ligde yeni transferlerinin katkısıyla skor üretmeye devam ediyor. Josef de Souza sarı-lacivertli forma altında ilk golünü Kasımpaşa'ya atarken, Fenerbahçe'nin attığı 10 golün 8 tanesinde yeni gelen transferlerin imzası vardı. Ayrıca Fenerbahçe ilk yarının son anlarında gol bulmaya devam etti. Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de attığı 6 golün 4 tanesini ilk yarının son beş dakikası içinde kaydetti.

NANİ VE VAN PERSİE OYUNDAN ÇIKTI

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, maçın 62. dakikasında iki yıldızı Luis Nani ve Robin van Persie'yi oyundan aldı. Geçen hafta Antalyaspor karşısında son dakika golüyle takımına galibiyeti getiren Nani'nin yerine Alper Potuk oyuna girdi. Van Persie'nin yerine ise yeni transfer Lazar Markovic devam etti. 

KASIMPAŞA 10 KİŞİ

Kasımpaşa'da Veysel Cihan 75. dakikada çift sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrası hakem Deniz Ateş Bitnel'in sarı kart gösterdiği Veysel, tepki olarak topa vurup, küfür edince ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe 3 puanı tek golle aldı. 

KASIMPAŞA: 0 - FENERBAHÇE: 1

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık

Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Veigneau, Donk, Scarione, Hakan Arslan (Dk. 52 Aydın Yılmaz), Castro, Del Valle (Dk. 68 Eren Derdiyok), Adem Büyük (Dk. 85 Malki)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, De Souza, Ozan Tufan, Meireles (Dk. 88 Volkan Şen), Nani (Dk. 62 Alper Potuk), Van Persie (Dk. 62 Markovic), Fernandao

Gol: Dk. 42 De Souza (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Dk. 76 Veysel Sarı (Kasımpaşa) 
Sarı Kartlar: Dk. 31 Mehmet Topal, Dk. 75 De Souza, Dk. 87 Fernandao, Dk. 76 Veysel Sarı (Fenerbahçe)

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 5
  • çok kötü 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe çok kötü. 10 kişi kalmış takımı bile yenemiyor. 1/0 zor yendi kasımpaşayı.
    Cevapla
  • sedat aras 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb bu mu yani., son 15 dk 10 kişi kalmış takıma gol atamadın., fb ye şimdiye kadar dişli tk gelmedi bir iki hafta üst üste dişli tk gelse 1 mağlubiyet 2 beraberlik olsa aziz yıldırım yine iner soyunma odasına ve sonrasında hoca nın koltuğunu sallar..
    Cevapla
  • konyali 8 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa kadrosu 8 yabancılı Yanlışlık yok mu ?
    Cevapla
  • ozan 8 yıl önce Şikayet Et
    11 yabancıda olabilir..
    Cevapla
  • H,B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca,nın Van Persie,yi çıkarması çok büyük hata..aslında kafadan çıkarılacak olan meirelesdi.
    Cevapla