Orhan Ayhan Discovery Channel'a transfer oldu

Efsanevi spor yorumcusu Orhan Ayhan'ın sesiyle hayat bulan Discovery Channel Rüya Takımı , Avrupa Şampiyonası'nın en büyük rakibi

GİRİŞ 01.06.2012 14:08 GÜNCELLEME 01.06.2012 14:26

Discovery Channel Rüya Takımı, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın yarattığı atmosfere uygun olarak, futbol temalı bir tanıtım kampanyasıyla Haziran ayında Türkiyeli izleyicilerle buluşuyor.

Usta yorumcu ve efsanevi spor spikeri Orhan Ayhan'ın seslendirmesini yaptığı Discovery Channel Rüya Takımı, Discovery Channel ekranlarına oyun şeklinde tasarlanan futbol grafikleriyle yansıyacak. Discovery Channel, futbol maçlarıyla yoğun geçecek bu ayda kanalın tanıtımını yapmak amacıyla, kanalının en büyük yıldızlarının "eğlenceli parodilerle süslü" görüntülerini de kullanacak. 

Rüya Takımı, Discovery Channel'da 'sahaya çıkacak' ve 4 Haziran tarihinden itibaren de Türkiye'de Digiturk, D-Smart ve Teledünya ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

EN ÜNLÜ 5 YÜZ BU KAMPANYADA

Discovery'nin en büyük ve en ünlü yüzlerinden 5'i bu kampanyada buluşuyor: Zor Balıkçılık'tan tanıdığımız Robson Green,  İnanılmaz Kurtuluş'un hayatta kalmak adına her şeyi yiyebilen yıldızı Bear Grylls, sevilen belgesel Irmak Canavarları'nın kahramanı Jeremy Wade; ve çılgın Mythbusters yıldızları Adam Savage ve Jamie Hyneman.

Orhan Ayhan ise Discovery Channel'in "kilit oyuncuları"nın gücünü kendine has üslubuyla gözler önüne seriyor olacak. Program anlatımları da seyircilerin Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili olarak etraflarında gördükleri, duydukları futbol öncesi yorumlardan oluşan ve şaka yollu yapılan bir parodi olarak seyircinin karşısına çıkacak.

ORHAN AYHAN:  FUTBOL YERİNE RÜYA TAKIMINI İZLEYECEĞİM

Orhan Ayhan tanıtım kampanyasının kendisini de çok heyecanlandırdığını belirterek, "Discovery Channel ile Rüya Takımı kampanyasında çalışmak benim için gerçekten büyük bir keyifti. Ben bu kanalı seviyorum ve takip ediyorum; Avrupa Şampiyonasını seyretmediğim zamanlarda büyük bir keyifle Discovery Channel'da Efsane Avcıları'nı, Jeremy Wade'i ve tüm Rüya Takımı'nı açıp izleyeceğim" dedi. Discovery Communications Avrupa Gelişmekte olan Pazarlar Kanal Direktörü Lee Hobbs ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şöyle konuştu, "İzleyicilerimizin sporla çok yakından ilgilendiğini ve sporu çok sevdiğini biliyoruz. Discovery Rüya Takımı da, turnuvalar süresince Türkiye'yi kasıp kavuracak futbol ateşinin sıcaklığını biraz daha alevlendirmek için eğlenceli bir futbol üslubuyla izleyicileri ekrana bağlayacak.  Ayrıca izleyicilerimizin Orhan Ayhan'ın kendine has yorum üslubuyla birleştirdiğimiz  parodi şeklindeki futbol grafiklerini de seveceklerini düşünüyoruz. Discovery Channel Rüya Takımı'nın rakip tanımaz tutkusu ve bu alandaki uzmanlığıyla Haziran ayında Türkiye'yi tam on ikiden vuracağından eminiz!"

Dikkat çeken kampanya için, "Futbol İzlemiyorsanız Sizi Ekrana Kilitleyecek Tek Bir Takım Vardır" sloganı kullandıldı.  Bu slogan Discovery Channel'da, Discovery Channel'ın Resmi Facebook sayfasında ve Türkiye'den seçilmiş bazı web sitelerinde duyurulacak.

 DISCOVERY COMMUNICATIONS HAKKINDA:

Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK) 210 ülke ve bölgede toplam 1.5 milyardan fazla aboneye sahip dünyanın bir numaralı gerçek kesit medya kuruluşudur. Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science ve Discovery HD kanallarının yanı sıra öncü tüketici ve eğitici ürünler ve hizmetler ve HowStuffWorks.com gibi çeşitlendirilmiş portfolyolu dijital medya hizmetleri tarafından yürütülen 130'un üzerindeki dünya çapındaki yayın ağları aracılığıyla Discovery, insanları kendi dünyalarını keşfetmeleri ve meraklarını pekiştirmeleri için yüreklendiriyor. Orta ve Doğu Avrupa'da, Orta Doğu ve Afrika'da 10 Discovery markası 17 dilde hazırlanmış programlarla 105 ülkede 141 milyon kümülatif izleyiciye ulaşmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.discoverycommunications.com internet sitesini ziyaret ediniz.