Telegol'de Kaya Çilgingiroğlu yayını terketti
Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programı yorumcularından Kaya Çilingiroğlu program sırasında stüdyoyu terketti.
GİRİŞ 08.05.2012 11:12
GÜNCELLEME 08.05.2012 11:12
Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programında ilginç bir an yaşandı. Programın yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, PFDK'nın aldığı şike kararlarının konuşulduğu bir anda stüdyoyu terketmek istediğini söyledi. Bu konulardan artık çok sıkıldığını belirten Çilingiroğlu, daha fazla dayanamayacağını belirterek stüdyodan ayrıldı.
Programa devam edip etmeyeceği konusunda düşünmek istediğini belirten Çilingiroğlu, programdaki diğer yorumculara haksızlık ve saygısızlık yapmak niyetinde olmadığını da sözlerine ekledi. Çilingiroğlu programı izleyen seyircilerden de anlayış beklediğini belirtti
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL