Erman Toroğlu'ndan TFF'ye 'Cacık'lı' tepki

Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike kararını açıklamasının ardından tartışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yorum Erman Toroğlu, Türk futbolundan cacık yaptı.

GİRİŞ 01.05.2012 00:55 GÜNCELLEME 01.05.2012 00:55
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

TFF'ye görülmemiş tepki. Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike kararını açıklamasının ardından tartışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yorumcu Erman Toroğlu, Türk futbolundan cacık yaptı.

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu Türk futbolundan cacık yapmayı denedi.

Terazinin bir tarafına domates, biber, patlıcan ve salatalık diğer tarafına iddianameyi koyan Erman Toroğlu, daha sonra ''Türk futbolundan bir cacık olmaz'' dedi ve ardından canlı yayaında cacık yaptı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • hasan basri 12 yıl önce Şikayet Et
    aferim be erma hoca. bu adam kımseden korkmadan hesr sey soyluuor helal sana :D
    Cevapla
  • Salih ÖZYERLİ 12 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Erman Hoca. Cesur yorum yapan bir Telegol programı kaldı. Fenerliler ona bile tahammül edemeyip Başbakandan proğramı susturmasını bekliyorlar, pes doğrusu
    Cevapla
  • behlüldane 12 yıl önce Şikayet Et
    BU FEDERASYONDAN NE KÖY OLUR NE KASABA... Bu kararlar sadece,AZİZ YILDIRIMI Kurtarmaya matuf kararlardır ,yıdırım DEMİRÖREN Bu kararın altında kalacaktır..
    Cevapla
  • hilal71 12 yıl önce Şikayet Et
    şöyle düşünmek daha doğru galiba. dünkü tff nin kararlarını olumlu bulanlar sadece fenerliler.o zaman benim için sonuç belli olmuştur.çünkü ben hayatım boyunca fenerlilerin doğru birşeyde birlik olduklarına hemen hemen hiç rastlamadım.
    Cevapla
  • davut kara 12 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin işine gelmedi... birilerinin işine gelmedi diye tüm ligi pfdkya sevk etmenin anlamı yok madem şikenin cezası yok salın gitsin milleti herkes istediği gibi at koştursun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle