Mesut, baba ocağı Zonguldak'ta GALERİ

La Liga'nın güçlü takımlarından Real Madrid'in Türk kökenli Alman futbolcusu Mesut Özil, İspanya'dan özel uçakla memleketi Zonguldak'a geldi.

GİRİŞ 22.12.2011 10:45 GÜNCELLEME 22.12.2011 10:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mesut Özil, kardeşi Mutlu, amcasının oğlu Serdar Özil ile arkadaşları Barış Çiftçi ve Ramazan Yağcıoğlu ile birlikte özel uçakla geldiği Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı'nda, yakınları, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belde Belediye Başkanı Ömer Ünal ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Gülşen'in çiçek takdim ettiği Özil, pasaport işlemlerinin ardından gazetecilerin soru sorma isteğini kabul etmedi.

Yakınlarının 2 gün süreyle kente kalacağını bildirdiği Mesut Özil, havaalanındaki vatandaşlarla fotoğraf çektirmesinin ardından otomobille Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu köyündeki evlerine hareket etti.

Mesut, baba ocağı Zonguldak'ta GALERİ
GALERİYE GİT
KAYNAK: AJANSLAR - HABER 7
YORUMLAR 4
  • Burak Başaran 12 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Mesut. Ülkeni ve memleketini unutmuyorsun bu sebeple tebrik ederim seni. Bir Türke de bu yakışır zaten.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 12 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun mesut. amma çok ırkçı var hayret doğrusu. bırakın insanları nerede mutlu oluyorlarsa orada yaşasınlar. nedir bu kıskançlık.
    Cevapla
  • ersin 12 yıl önce Şikayet Et
    futbol ve ırkçılık. futbol bir oyundur. futboldan para kazanan güruh sürekli olarak fanatizm aşılamakta. ne yani mesut alman takımını seçti diye bu saldırganlık... a millide oynayınca vatana hizmet mi etmiş olacak...yuvarlak bir top mu vatan millet meseleniz...
    Cevapla
  • Ahmet Kzl 12 yıl önce Şikayet Et
    vatana hizmet. sayın yetkililer mesut özil'i havaalanında karşılayarak vatana hizmette bulunmuşlar. mesut da öğle yapmıştı zaten. alman milli takımını seçerek vatana hizmet etmişti!
    Cevapla