Karabükspor, Florin Cernat'ı transfer etti

Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da, Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından Florin Cernat ve Antalyaspor'dan Hakan Özmert ile ikişer yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

Karabükspor, Florin Cernat'ı transfer etti
Karabükspor, Florin Cernat'ı transfer etti
GİRİŞ 29.06.2010 19:26 GÜNCELLEME 29.06.2010 19:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Metin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hırvatistan takımlarından Hajduk Split'in orta saha oyuncusu Cernat'ın kariyerinin başarılarla dolu olduğunu, birçok kulübün istemesine rağmen Kardemir Karabükspor'u tercih ettiğini söyledi.

Orta saha oyuncusu Hakan'ın da Süper Lig tecrübesinin bulunduğunu, takımlarına büyük fayda sağlayacağını anlatan Yılmaz, şöyle dedi:

''Transferlerimiz devam ediyor. Birçok oyuncuyu kadromuza dahil ettik, görüştüğümüz futbolcular var. Bugün orta saha oyuncuları Cernat ve Özmert ile anlaşarak sözleşme imzaladık. Takım, Metin Türker Tesisleri'nde toplandı. Yarın futbolcularımız sağlık kontrolünden geçecekler, 3 Temmuz'da Gerede'de kampa gireceğiz. Turkcell Süper Lig'de kalıcı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.''

Cernat ise Karabük'e gelmekten mutluluk duyduğunu, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

AA

YORUMLAR 1
  • Erhan Türüdü 13 yıl önce Şikayet Et
    Bravo. Gerçekten iyi bir transfer.Hırvat Milli Takımının formasını giymiş olması başka söze hacet bırakmıyor.İnşallah burada da çok başarılı olur.Karabükü şimdiden düşürenlerin yüz ifadesini sezon sonu görmek isterim..
    Cevapla