Top yerine en tehlikeli yere vurdu VİDEO
Avustralya Birinci Futbol Ligi'nde Melbourne Victory ile Central Coast Mariners takımları arasında oynanan karşılaşmada yaşanan bir olay Avustralya medyasının en çok konuşulan konularından birisi oldu.
Avustralya Ligi takımlarından Melbourne Victory'de top koşturan Carlos Hernandez, Central Coast Mariners ile oynadıkları maçın 32. dakikasında ceza sahasının hemen önünde rakibiyle girdiği mücadelede zamanlama hatası yapınca az daha bir felakete neden oluyordu!
Kullanılan uzun taş atışında ceza sahası önünde seken topu gelişine kaleye vurmak isteyen Hernandez, rakip takım oyuncusu John Hutchinson'u fark etmeyince olanlar oldu. Hernandez, top yerine Hutchinson'un bacak arasına gelişine çok sert bir vuruş yaptı. Hutchinson bu vuruşun ardından uzun süre yerde acıyla kıvrandı.
Hutchinson sağlık görevlilerinin eşliğinde acıyla sahayı terk etti ancak daha sonra yeniden mücadeleye devam etti.
Yaşanan bu olayın görüntüleri ise paylaşım sitelerinde son günlerin en çok izlenen videolarından birisi oldu.
-
halit 15 yıl önce Şikayet Eteditörün dikkatine. EDİTÖR'ÜN NOTU: İsteğiniz ilgililere iletilmiştir. Selamlar...Beğen