Colin Kazım trafik kazasında yaralandı

Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richards, Beykoz'da trafik kazası geçirdi. Önündeki araca çarparak kendi aracında sıkışan Kazım'ın imdadına vatandaşlar yetişti. Kazımın elinin bileğinin kırıldığı tespit edildi.

GİRİŞ 29.11.2009 10:52 GÜNCELLEME 29.11.2009 10:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Aracından vatandaşlar tarafından çıkarılan Kazım'ın kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Sabah saat 09.00 sıralarında bir arkadaşıyla birlikte Acarkent'ten Beykoz istikametine seyreden Colin Kazım, önünde seyreden bir araca çarptı. Takla atan otomobilin içinde sıkışan Kazım, vatandaşlar tarafından çıkartıldı.

Ambülansla hastaneye kaldırılan Kazım'ın vücudunda hafif sıyrıkların bulunduğu öğrenildi.

KAZIMIN ELİNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ

Beykoz'daki evinden Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gitmek üzere yola çıkan ve kaygan yolda kaza yapan Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım'ın sağ el bileğinde kırık tespit edildiği açıklandı.

Özel Acıbadem Hastanesi El Cerrahisi Uzmanı Ortopedist Ufuk Nalbantçoğlu, Colin Kazım'ın durumuna ilişkin basın mensuplarına açıklama yaptı. Nalbantoğlu, "Sabah bir trafik kazası geçirdi. Hastanemize getirilen Colin Kazım'ın genel sağlık durumu iyi. Sadece sağ el bileğinde ince oynamış bir kırık mevcut. Onunla ilgili de gereken müdahaleyi yapıyoruz. Biraz sonra ameliyata alacağız. Kazım'ın çok ciddi bir şeyi yok. Ufak tefek yumuşak doku yaralanması var. Bir gün burada kalacak. 2-3 hafta sonra teknik heyetin kararı doğrultusunda futbol da oynayabilir." diye konuştu.

Ortopedist Ufuk Nalbantoğlu, Fatih Terim'in parmağını da başarılı bir ameliyatla dikmişti.
 

(CİHAN)
 

YORUMLAR 8
  • emre eryılmaz 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.... Allah şifa versin, Bize başka söz söylemeye hak düşmez....
    Cevapla
  • osmanmert 14 yıl önce Şikayet Et
    fenerli taraftarın ahını almış. aldığı paraları helal ettirmeyince sonuç ortada. Kulağına küpe olsun
    Cevapla
  • ibrahim ganidagli 14 yıl önce Şikayet Et
    yanlis anlasilmasin. zaten yorumumdada yazdim allah acil sifalar versin. saglik sakaya gelmez. sonucta her insanin basina gelebilir, bugun ona yarin bize. ama boyle simarik ve bizi begenmeyen bir futbolcuyuda turkiyede tutmanin bir anlami yok. gitsin gidecegi yere.
    Cevapla
  • ali uzun 14 yıl önce Şikayet Et
    Kısaca kazım. Futbol hariç her türlü vukaatla gündeme gelen fenerli futbolcu....Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • furkan demir 14 yıl önce Şikayet Et
    şimdi çocuğun kişiliğini bir kenara bırakalım. onu kimse tasvip etmez lakin bu durum için Allah yardım etsin geçmiş olsun diyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle