Timsah'ı puansız gönderme hesapları

Süper Lig'de hafta sonunda sahasında Bursaspor'u ağırlayacak olan Gaziantepspor, güçlü rakibini puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Timsah'ı puansız gönderme hesapları
Timsah'ı puansız gönderme hesapları
GİRİŞ 17.11.2009 16:16 GÜNCELLEME 17.11.2009 16:16

Teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan bugünkü çalışmaya tedavisi devam eden Cristian Zurita ve Ümit Milli Takımda bulunan Ahmet Arı katılmadı. Beto ise takımla birlikte çalışmaların tümüne katıldı.

Jose Couceiro, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Bursaspor ile zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, galip geldikleri takdirde aradaki puan farkını 2'ye indireceklerini ifade etti. Jesus Quinito'nun oğlunun cenazesi için Portekiz'e gittiğinde takımının iyi çalıştığı raporunu aldığını belirten Portekizli teknik adam, şöyle konuştu:

''Burada olmadığım zamanlarda her şey çok iyi yolunda gitmiş, bunun bilgisini aldım. Bütün hafta boyunca antrenmanlarımızın programını ayarlamıştık zaten. Hafta sonu da maç yapmayı tercih etmedim. Çünkü antrenmanlar ayarlanmıştı zaten. Bursa hazırlıkları iyi tempoda sürüyor. Bursaspor çok iyi bir ekip. 5 puan da bizim önümüzde. Tabii ki elimizde şu an bir fırsat var, 5 puanlık farkı 2 puana indirmek açısından önemli bir fırsat.''

Gaziantepspor'un genç futbolcusu Murat Ceylan da Bursaspor maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, ''Bursaspor da bizim gibi iddialı bir ekip. Bizim ve rakip açısından da çok önemli bir maç. Manisaspor maçını kazandıktan sonra Bursaspor maçı büyük bir önem taşıdı. İnşallah bu hafta Bursaspor'u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Seri yakalamak istiyoruz, çünkü biz bu serileri  çok özledik. İnşallah Bursaspor'u yenerek seriyi yakalarız'' diye konuştu.

-BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI-

Öte yandan, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında, 21 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor maçının bilet fiyatları açıklandı.

Buna göre, Kale Arkası 5, Maraton 10, Kapalı A-B 25, Gold ise 50 TL olarak belirlendi.

-DE NİGRİS'İN ÖLÜMÜ ÜZÜNTÜ YARATTI-

Bu arada, Meksikalı futbolcu De Nigris'in geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi Gaziantepspor kulübünde üzüntü ile karşılandı.

Kulüp asbaşkanı Bilal Çeker, De Nigris'in Türkiye'de ve Gaziantepspor'da kariyeri boyunca iyi izlenimler bıraktığını ifade ederek, ''Aramızdan erken ayrılması bizlere büyük üzüntü yaşattı. Genç yaşta bir insanı kaybetmenin üzüntüsü tarif edilemez diye düşünüyorum. Allah ailesine ve dostlarına sabır versin'' dedi.

Asbaşkan Ömer Çelik ise Gaziantepspor camiası olarak 1 hafta içinde iki üzücü olay yaşadıklarını hatırlatarak, ''Önce yardımcı antrenörümüz Quinito’nun genç yaştaki oğlunu kaybetmesi, ardından takımımıza hizmet etmiş, bizlerin gönlünde taht kurmuş De Nigris'i kaybetmemiz bizleri derinden üzmüştür. Allah'tan rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum'' şeklinde konuştu.

Kulüp basın sözcüsü Mehmet Kızıl ise ''Gaziantepspor camiası olarak Bursaspor maçında ona olan sevgimizi ve kalbimizde ne kadar yeri olduğunu göstermeliyiz'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA