Lugano gitti, Poulsen geliyor

Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi sona eren Diego Lugano ile yolları ayırdı. Sarı-lacivertli yönetim, Danimarkalı Christian Poulsen'in kulübü Juventus'la her konuda anlaştı.

Lugano gitti, Poulsen geliyor
Lugano gitti, Poulsen geliyor
GİRİŞ 15.06.2009 16:39 GÜNCELLEME 15.06.2009 16:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Oynadığı futbolla sarı-lacivertli tribünlerin en sevdiği futbolcu olan Diego Lugano'nun, yeni sözleşme konusundaki isteksiz tavırları Fenerbahçe yönetiminin sabrını taşırdı.

Başkan Aziz Yıldırım, Uruguaylı futbolcuyla sözleşme yenilemeyeceklerini açıkladı.

Öte yandan Juventus'la 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Christian Poulsen için İtalyan kulübü ile masaya oturan ve anlaşmaya varan sarı lacivertli kulüp, Danimarkalı futbolcudan haber bekliyor.

Poulsen'in Türkiye'de oynamak için ailesini ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 3
  • İsmail Çetin 15 yıl önce Şikayet Et
    Sol bek lazım. Bize Fenere ve milli takıma uzun yıllar hizmet edecek yerli bir sol bek lazım. Gökhan gibi bir adam da sol tarafa monte edilmeli. Carlos bitmiş artık. Vederson iyi bir yedek olur. Özer Hurmacı da mutlaka alınmalı. Forvet arkası topcuların devri geçti artık. Koşan bir forvet hızlı oynanan futbolun gereği. Futbolcu tercihleri iyi olursa Barça gibi ayağa ve hızlı oynayan ve sonuç alan bir takım ortaya çıkar.
    Cevapla
  • ayhan koç 15 yıl önce Şikayet Et
    üzgün fenerli. Bizim Fenerbahce'de Lugano'ya kadar yolların ayrılması gereken o kadar çok futbolcu var ki...
    Cevapla
  • hasan yarıcı 15 yıl önce Şikayet Et
    8taş yakala. bak lugana boşta kalmış kap hemen.fenerden gideni kapan 8taş bunu kaçırmasın haa bu arada 8taşlilar M. Topuza üzülmesin biz kullandıktan sonra işimiz bitince alırsınız tıpkı Rüştü, M. yozgatlı, nobre, m. doğan, ali güneş, kaleci murat şahin, yusuf şimşek vb. . . gibi.
    Cevapla