İnönü'de 11 saatlik kutlama

19 yıl sonra çifte kupaya çok yakın olan Kara Kartal, İnönü'de muhteşem şampiyonluk kutlamasına hazırlanıyor. Hadise, Mustafa Sandal ve Demet Akalın'ın sahne alacağı kutlamada sürprizler de var.

İnönü'de 11 saatlik kutlama
İnönü'de 11 saatlik kutlama
GİRİŞ 28.05.2009 09:22 GÜNCELLEME 28.05.2009 09:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsmail ER'in haberi
 
19 yıl sonra sezonu çifte kupayla kapatmayı amaçlayan siyah beyazlıların töreninde Hadise, Mustafa Sandal ve Demet Akalın gibi ünlü sanatçılar sahne alacak. Takım, Ümraniye’den üstü açık otobüsle İnönü Stadı’na gelip taraftarla kucaklaşacak.

FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan, lig şampiyonluğu için de önünde yalnızca 90 dakika kalan Beşiktaş, çifte kupayı muhteşem bir törenle kutlamaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, 30 Mayıs Cumartesi gecesi Denizli’de şampiyonluğunu ilan ederse, aynı gece İstanbul’a dönecek. 31 Mayıs Pazar günü siyah beyazlıları muhteşem bir şölen bekliyor.

Beşiktaş Yönetimi’nin, takımın şampiyon olması halinde maçtan bir gün sonra siyah beyazlı taraftarların takımıyla kucaklaşması ve şampiyonluk sevincini yaşaması için BJK İnönü Stadı’nda yapacağı organizasyonda, hem kupa töreni gerçekleşecek, hem de birçok ünlü yıldız Beşiktaş’ın bu mutlu gününe renk katacak.

Talimatı başkan verdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, önceki akşam yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda, şampiyonluk kutlaması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması konusunda talimat verdi. Kenan Öner, Levent Erdoğan, Mario Berk, Murat Çelik, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy ile durum değerlendirmesi yapan Demirören, "Şampiyonluk kutlamamız muhteşem olmalı. Bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınılmasın" dedi.

12.00’dan 23.00’a kadar

Şampiyonluk töreninin en büyük sürprizi, Eurovision yarışmasında 4. olan Hadise. Yedigün firması ile reklam anlaşması olan Hadise ile görüşmelerin başladığı, aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olan Mustafa Sandal, Demet Akalın, Hakan, Aykut, Nalan, Yıldırım Bekçi, Birol Can, Zafer Alagöz, Tarık Ünlüoğlu’nun da gecede sahne almaları bekleniyor.

BJK İnönü Stadı’nın kapıları siyah beyazlı taraftarlar için saat 12.00’dan itibaren açılacak. Ve şölen saat 23.00’a kadar sürecek.

Denizli’den şampiyon olarak dönülmesi halinde siyah beyazlı takımın pazar günü öğle saatlerinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden üstü açık otobüsle Barbaros Bulvarı üzerinden İnönü Stadı’na geleceğini ifade eden yönetici Mario Berk, "İnönü Stadı’nda unutulmayacak bir gösteri olacak. Gece saat 23.00’a kadar çifte kupanın coşkusunu yaşayacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in şampiyonluk şölenine başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere siyah beyazlı renklere gönül veren birçok önemli ismi davet edeceği öğrenildi. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • sivasspor 14 yıl önce Şikayet Et
    <<<<< ŞAMPİYON SİVASSPOR >>>>>. siz olamazsanız bizim takımı getirelim cümbüş yapalım orda :DDD hahaahha
    Cevapla
  • paradise 14 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır. Yakışır Kartalıma Yakışır.. Orda Olcaz Pazar Günü Allah İzin Verirse O Coşkuyu İki Kupayı da Doya Doya Kutlıcaz İnşallah.. Allahım sana Şükürler Olsun 6 sene sonra Hasretimizi Dindirdin.. TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞIM!!!
    Cevapla
  • ÇARŞI AFFETMEZ 14 yıl önce Şikayet Et
    SEN BENİM. Sen benim her gece efkarım, gözümdeki yaşım, sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, alnımdaki yazım, şanlı BEŞİKTAŞ'ım. Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde, BEŞİKTAŞ sana yemin olsun. bitmeyecek sevdan mezarımda bile...lay lay lay laaaaay
    Cevapla
  • Ferhat 14 yıl önce Şikayet Et
    Peki ya DEnizli yener de.... Tamm çok güzel kutlamalara hazırlanılıyo ama, peki ya Denizlispor yener de şampiyonluk elden giderse o zman kutlamayı size taraftar gösterecektir...İşte gerçek cümbüş o zman olacaktır.. Bir beşikteşlı olarak beşiktaşın şampiyon olacağına inanmıYORUM!! Gönlüm istiyor ama sezgim kabul etmiyooo::!:!:!
    Cevapla