İsrailli rakibini ezip geçmişti! Balkan Şampiyonu oldu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi’nde yetişen Efe Koyuncu ve Ege Koyuncu, Hırvatistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

GİRİŞ 06.10.2026 22:26 GÜNCELLEME 06.10.2026 22:38

Hırvatistan’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda mücadele eden U15 Güreş Milli Takımı, üç stilde takım halinde şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyonada Korkuteli’ni temsil eden Efe Koyuncu 41 kilogramda, kardeşi Ege Koyuncu ise 44 kilogramda mindere çıktı. Rakiplerini geride bırakan Koyuncu kardeşler, sıkletlerinde altın madalyanın sahibi oldu. İki kardeşin elde ettiği başarı sevinçle karşılandı.

Şampiyonanın en dikkat çeken tarafı ise Ege Koyuncu'nun çeyrek final müsabakası oldu. Turnuva boyunca şampiyonluk için yoluna emin adımlarla devam eden Ege Koyuncu çeyrek finalde İsrailli güreşçiyle karşılaşmıştı. Ege Koyuncu bu maçta İsrailli rakibine karşı ezici bir üstünlük kurmuştu.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.