F.Bahçe taraftarının isyanı video

Kadıköy'deki maçta Fenerbahçe'nin Arsenal'a 5 -2 mağlup olması, Fenerbahçeli taraftarlarca tepkiyle karşılandı. İşte taraftarın maç sonu tepkisi:

GİRİŞ 22.10.2008 11:32 GÜNCELLEME 22.10.2008 11:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Arsenal'a 5 -2 mağlup olması, taraftarları çileden çıkardı. Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda sahasında Arsenal'e 5-2 yenildiği maç sonrası sarı-lacivertli taraftarlar futbolcu ve yöneticiler alyhinde slogon attılar.  
 
 
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından stat çevresinde toplanan çok sayıda taraftar teknik direktör Aragones ve başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti. Takımın gidişatından memnun olmayan taraftarlar daha sonra olay çıkarmadan stattan ayrıldı. Taraftarlar, stad önünde "Biz buna layık mıyız?" diye tempo tuttu.

Taraftarlardan bazıları, yönetimin istifa etmesi gerektiğini söylerken, kimi taraftarlar da kombine biletlerin parasının geri ödenmesini istedi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Fenerbahçeli futbolcuların üzgün oldukları gözlendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 31
  • burak kadir 15 yıl önce Şikayet Et
    ne yaptıysa yaptım galatasarayın yaptıklarını yapamadı aziz yıldırım. maldonado,burak yılmaz,selçuk,deniz bu gibi oyuncuların olduğu bir furbol takımı nasıl olurda büyük olduğunu idda edebilir 2. ligden vey saçma sapan takımlardan gelmiş futbolcularla kurulu bi r takım olan ezikbahçe belki antalyada düzenlenen kola kupasında başarılı olur esizkler .emre belezoğlu denen her hafta sakat olan bi adamı yıldız diye transfer edersen bunlara katlanmak zorundasın .
    Cevapla
  • ziyaretci 15 yıl önce Şikayet Et
    ARKASI GELMEZ DERTLERDEN BIKTIK İLLALLAH..... Akşam izlediğimiz arsenal geçen sene ondan önceki sene Fener in yendiği takımlardan daha zayıf bir takkındı.Allahtan da öyledi.Hele bir düşünün birde arsenal iyi olsaydı alimallah 15-20 olurdu.
    Cevapla
  • yusuf öz 15 yıl önce Şikayet Et
    HELAL SANA CİMBOM. ya biz arsenali devirdik 2000 de adamlar 5 tane yedi olacak iş değil yani aferin arsenal bize alay etmenin hesabını arsenal kesti ya o çocuktan nasıl o golü yediniz ramsey daha 18 yaşında :):)
    Cevapla
  • Mutlu DEMİR 15 yıl önce Şikayet Et
    aklıma ne geldi ?. bu başlığı görünce direk rüştü aklıma geliyor neden acaba ???
    Cevapla
  • kenan yusuf 15 yıl önce Şikayet Et
    HERKES ANLADI. WALLA BU fenerin ezik bi takım olduğunu herkes anladı bi fenerliler anlamadı :D bide büyük kulüp demezlemi heheheheeh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle