Joao Mario Beşiktaş'a ne zaman gelecek? Joao Mario kimdir?

Beşiktaş'ın yeni transferi Joao Mario taraftarın gündeminde yer alıyor. Ayrıca oyuncunun Türkiye'ye ne zaman geleceği merak konusu oldu. Piyasa değerinin en yüksek olduğu 2016 yılında 35 milyon Euro'ya ulaşan oyuncunun kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu, Uluslar Ligi, Portekiz Ligi, Portekiz Kupası ve Portekiz Lig kupası gibi başarılar yer alıyor. Peki, Joao Mario Beşiktaş'a ne zaman gelecek? Joao Mario kimdir?

Joao Mario Beşiktaş'a ne zaman gelecek? Joao Mario kimdir?
Joao Mario Beşiktaş'a ne zaman gelecek? Joao Mario kimdir?
GİRİŞ 04.09.2024 11:41 GÜNCELLEME 04.09.2024 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Portekizli merkez orta saha oyuncusu Joao Mario ile Süper Lig devi Beşiktaş her konuda anlaşma sağladı. Transfer işlemlerinin tamamlanması için Joao Mario'nun 3 Eylül Salı günü İstanbul'a geleceği söyleniyor. Peki, Joao Mario Beşiktaş'a ne zaman gelecek? Joao Mario kimdir?

Joao Mario

JOAO MARİO BEŞİKTAŞ'A NE ZAMAN GELECEK?

Beşiktaş'ın prensip anlaşma sağladığı Joao Mario, bugün (3 Eylül 2024) saat 17.50'de İstanbul Havalimanı'na gelecek.

JOAO MARİO KİMDİR?

Joao Mario, 19 Ocak 1993 yılında Porto’da hayata gözlerini açtı.

31 yaşındaki başarılı orta saha, Portekiz milli takımı ile 58 maçta forma şansı alırken güncel piyasa değeri 4 milyon Euro’dur.

Portekizli oyuncu Futbol kariyerine Porto altyapısında başlarken Sporting Lizbon’da farklı yaş kategorilerinde top koşturmuştur.

2014-2015 sezonunda Sporting B Takımı’ndan A Takıma yükselmeyi başaran Portekizli oyuncu 2016-17 sezonunda ise 44.78 milyon Euro bedelle İnter’e transfer oldu.

Joao Mario’nun kariyerinde İnter, West Ham, Lokomotiv Moskova, Benfica gibi önemli takımlar bulunuyor.

6 BÖLGEDE OYNAYABİLİYOR

Beşiktaşlı yöneticiler, Joao Mario ile görüştü ve Rafa Silva'nın da büyük katkısıyla el sıkıştı. Tecrübeli futbolcu İstanbul'a gelmesiyle birlikte sağlık kontrollerine girecek. Ardından 1+2 yıllık resmi mukaveleye imza atacak. Mario, sağ kanadın yanı sıra merkez orta saha, on numara, sol kanat, forvet arkası ve ön libero olarak da görev yapabilmektedir.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Fehim 1 hafta önce Şikayet Et
    Alemin krall geliyor
    Cevapla