Victor Osimhen kimdir, kaç yaşındadır? Victor Osimhen piyasa değeri, maaşı ne kadar?

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen hakkında internette araştırmalar yapılıyor. Napoli'yi şampiyon yaparak tüm dünyada tanınan Osimhen, 2023 yılında Afrika'da yılın futbolcusu seçilmişti ve Ballon d'Or'da sekizinci sırada bulunmuştu. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları arama motorlarında, "Victor Osimhen kimdir, kaç yaşındadır? Victor Osimhen piyasa değeri, maaşı ne kadar?" sorularına yanıt arıyor.

Victor Osimhen kimdir, kaç yaşındadır? Victor Osimhen piyasa değeri, maaşı ne kadar?
Victor Osimhen kimdir, kaç yaşındadır? Victor Osimhen piyasa değeri, maaşı ne kadar?
GİRİŞ 04.09.2024 11:07 GÜNCELLEME 04.09.2024 12:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Napoli'de kadro dışı kalan Victor Osimhen için Galatasaray devreye girdi. Sarı-kırmızılıların kadrosuna kattığı ve İstanbul'a gelen Nijerya doğumlu santrafor Victor Osimhen hakkında internette, "Victor Osimhen kimdir, kaç yaşındadır? Victor Osimhen piyasa değeri, maaşı ne kadar?" sorularına yanıt aranıyor.

Victor Osimhen

VİCTOR OSIMHEN KİMDİR?

29 Ara 1998 yılında Nijerya'nın Lagos şehrinde doğan Victor Osimhen 25 yaşındadır. Futbol hayatına 2010 yılında Nijerya takımı Ultimate Strikers FC Deba altyapısında başlayan Victor Osimhen, 2017 yılının Ocak ayında Bundesliga ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. Ocak 2017'de 3.50 milyon euro ile Wolfsburg'a transferi gerçekleşen Osimhen, Ağustos 2018'de Belçika ekibi Charleroi takımına kiralık olarak gitti.

Belçika'da performansı ile dikkat çeken Osimhen, 36 maçta 20 gol ve 4 asist yaptı. 2019 Temmuz'da Charleroi, aslen Nijeryalı olan Victor Osimhen'ı kadrosuna katmak için bonservisini aldı ve bir ay sonrası Ağustos 2019 yılında Fransız ekibi Lille takımına 22.40 milyon euro karşılığında transfer etti.

Lille'de gösterdiği üstün performans ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran 1,86 boyundaki golcü Osimhen, Fransa'da 38 maçta 18 gol ve 6 asist yaptı. Eylül 2020'de ise İtalyan ekibi Napoli'ye 77.50 milyon euro karşılığında transfer oldu. 

2024-2025 sezonunda Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek.

VİCTOR OSİMHEN PİYASA DEĞERİ, MAAŞI NE KADAR?

Avrupa'nın en pahalı oyuncuları arasında bulunan Victor Osimhen, Napoli'de yıllık 10 milyon Euro net maaş kazanıyordu.

GALATASARAY AÇIKLADI

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen'in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE

Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği yıldız golcü Victor Osimhen'in sözleşmesinde özel bir madde bulunacağı söyleniyor.

Galatasaray'a kiralık olarak gitmeyi kabul eden Victor Osimhen'in Napoli'den serbest kalma bedelinin 130 milyon eurodan 75 milyon euroya indirilmesini ve sözleşmesinde ocak ayında büyük kulüplerden teklif gelmesi durumunda kullanılabilecek bir fesih maddesi olmasını talep ettiği söyleniyor.

Ocak ayındaki fesih maddesinin kesinleşmesinin sonrasında Victor Osimhen'in İstanbul'a gelen uçağa bindiği aktarılırken teklif gelmesi durumunda bu maddeyi kullanmak Osimhen'in elinde olacak ve eğer maddeyi kullanırsa Galatasaray'ın bunun karşılığında bir miktar para kazanacağı öne sürüldü. Konuya dair resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Hasan Hüseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    Milli servetin bu şekilde israf edilmesini önleyecek acil tedbirler alınmalıdır
    Cevapla
  • zuhaha 1 hafta önce Şikayet Et
    100 bin liranın vergisini ödediler mi?
    Cevapla
  • MURAT 1 hafta önce Şikayet Et
    Yüz milyon euronun vergisini ödedilermi? Sayın maliye bakanı lütfen açıklayın....
    Cevapla
  • KAZIM 1 hafta önce Şikayet Et
    100 bin doların vergisini ödedilermi? açıklayın....
    Cevapla