Brighton - Manchester United maçı hangi kanalda, bugün mü, saat kaçta?

2023-2024 sezonunda beklentileri karşılayamayan Manchester United, bu sezon şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacak. Manchester United, Premier Lig'de oynadığı ilk karşılaşmada Fulham'ı 1-0 yenerek 3 puan almayı bildi. Galibiyet serisini artırmak isteyen United, Brighton ile yapacağı zorlu maçtan 3 puan almayı hedefliyor. Peki, Brighton - Manchester United maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?

Brighton - Manchester United maçı hangi kanalda, bugün mü, saat kaçta?
Brighton - Manchester United maçı hangi kanalda, bugün mü, saat kaçta?
GİRİŞ 23.08.2024 17:33 GÜNCELLEME 23.08.2024 17:36

Manchester United yeni sezon öncesi eksik bölgelerini tamamladı. Matthijs de Ligt, Leny Yoro, Joshua Zirkzee, Mazraoui gibi isimleri kadrosuna katan United, yeni sezonda Premier Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Brighton ile deplasmanda oynayacağı maçtan 3 puan alarak hedefine 1 adım daha yaklaşmak istiyorlar. Peki, Brighton - Manchester United maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?

BRİGHTON - MANCHESTER UNİTED MAÇI BUGÜN MÜ, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Brighton ile Manchester United arasındaki karşılaşma 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 14.30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

BRİGHTON İLK HAFTADA ZİRVEDE

Brighton, Premier Ligi'in 1. haftasında Everton'u 3-0 yenerek zirvenin sahibi oldu.

15. KARŞILAŞMA

Manchester United ile Brighton arasında toplamda 14 Premier lig maçı oynandı. United bu maçların 8'ini kazanırken Brighton 6 karşılaşmadan 3 puan alabildi.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.