Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında İsviçre ekibi Young Boys deplasmanından 3-2 mağlup ayrıldı. Tur atlama umutlarını İstanbul'a bırakan sarı-kırmızılı ekip rövanş maçında 2 farklı skor ile galip ayrılması gerekecek. Peki, Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?
Galatasaray - Young Boys rövanş maçı ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?
GİRİŞ 22.08.2024 15:13 GÜNCELLEME 22.08.2024 15:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyolnar Ligi play-off turunda dün akşam İsviçre ekibi Young Boys ile deplasmanda mücadele etti. Maçtan 3-2 mağlup ayrılan sarı-kırmızılı takım tur şansını İstanbul'a bıraktı. Cimbom, 2 farklı galibiyet ile Rams Park'ta maçı kazandığı takdirde tur atlayacak. Taraftarlar ise Galatasaray - Young Boys rövanş maçının ne zaman ve hangi kanalda olacağını merak ediyor.

GALATASARAY - YOUNG BOYS RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Young Boys rövanş maçı 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 22.00'de oynanacak.

GALATASARAY - YOUNG BOYS RÖVANŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

İstanbul'da oynanacak Galatasaray - Young Boys rövanş karşılaşması TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak için 2 farklı skor ile galip olarak sahadan ayrılması gerekiyor. Tek farklı galibiyet ise (1-0, 2-1, 3-2 gibi) maçı uzatmalara taşıyacaktır. Beraberlik ya da Young Boys'un sahada galip ayrılması durumunda temsilcimiz Galatasaray, oluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecektir.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Burak 2 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray elenirse klüp dağılsın .
    Cevapla
  • Morelli 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu kadar yatirim yapildigi halde takim berbat Tuhaf takimlara karsi bile etkisi yok oyuncak hale gelmis verdiginiz paralarla genc anadolu futbolculara yatirim yapilmali siz avrupadan ihtiyar emekli getirirseniz daha durun
    Cevapla
  • Sakin 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu takım yakışmıyor oraya utandık Daltonlar gibi uzun kısa paytak şişman hepsinden var.. :))
    Cevapla
  • nitekim 3 hafta önce Şikayet Et
    jelert oynarsa GSnin işi zor herif bir çıktı gs düzeldi. bu kadar pozisyonunu kaybeden ikili mücadele kaybeden durup dururken top kaybı yapan hem savunması kötü hem hucuma desteği yok buna bu paraları hangi akla hizmet kim verdi
    Cevapla
  • Reisx 3 hafta önce Şikayet Et
    GS Ali Koç ve Acun sayesinde turu geçecek ve 27 milyon Euro yu kasasına koyacak. GS başkanı kulüp otobüsünün arkasına Koç ve Ilıcalı sağ olsun yazdırmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle