Ferdi Göztepe maçında oynayacak mı? Ferdi Göztepe maçında yok mu?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak olan karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Taraftarlar Ferdi Kadıoğlu'nun Göztepe maçında oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Peki, Ferdi Göztepe maçında oynayacak mı? Ferdi Göztepe maçında yok mu?

Ferdi Göztepe maçında oynayacak mı? Ferdi Göztepe maçında yok mu?
Ferdi Göztepe maçında oynayacak mı? Ferdi Göztepe maçında yok mu?
GİRİŞ 17.08.2024 12:09 GÜNCELLEME 17.08.2024 12:13

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de 24 kişilik maç kadrosu belli oldu. Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig ekibi Brighton ciddi teklifte bulundu. Takımdan ayrılacağı düşünülen Ferdi'nin Göztepe maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

FERDİ GÖZTEPE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe'nin Lille ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı öncesinde ağrılarından dolayı çıkmayan ve Brighton takımına transferi gündemde olan Ferdi Kadıoğlu Göztepe kafilesinde yer aldı. 

FENERBAHÇE'NİN GÖZTEPE KAFİLESİ

Fenerbahçe'de 24 kişiden oluşan Göztepe maçı kadrosu şu şekildedir:

Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrig Becao, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Rade Krunic, Bartuğ Elmaz, İsmail Yüksek, Fred Santos, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko, Youssef En Nesyri ve Cenk Tosun.

GÖZTEPE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

17 Temmuz 2024 Cumartesi günü Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te başlayacak olan maç beIN Sports kanalından şifreli olarak canlı yayınlanacak.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.