Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu? GS - Antep maçı ne zaman?

Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu soruları bugün gündeme geldi. Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanması planlanan karşılaşma ertelendi.

Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu? GS - Antep maçı ne zaman?
Galatasaray- Gaziantep FK maçı neden ertelendi, ne oldu? GS - Antep maçı ne zaman?
GİRİŞ 16.08.2024 16:57 GÜNCELLEME 16.08.2024 16:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off maçları oynayacak takımların Trendyol Süper Lig'deki 3. hafta karşılaşmalarının ertelendiğini açıkladı.

GALATASARAY - GAZİANTEP FK MAÇI NEDEN ERTELENDİ, NE OLDU?

Avrupa kupalarında play-off maçları oynayacak takımların karşılaşmalarda alacak her galibiyet ülke puanı için çok önemli. Bu sebepten dolayı, play-off aşamasında maç yapacak takımların maçları ertelenmiştir.

GS - ANTEP MAÇI NE ZAMAN?

TFF'den Galatasaray ile Gaziantep maçına dair açıklama geldi. 
İşte o açıklama:

'Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Nihai program daha sonra ilan edilecektir.'

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • iman 3 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin macini neden ertelediniz.Ali Koc Fenerin hakkini koruyamiyor.Bu adaletsizlik
    Cevapla
  • Samses 3 hafta önce Şikayet Et
    Aaaa, bu de ekşici çıktı, gs nin maçı olmasaydı kimseninkini ertemezdi yav, Anlaşılan bu sene ligde hep erteleme göreceğiz Gs guruplara kalsında kasa dolsun, fenere fark atsın Mesele bu Şaka şaka Fenerliler yerine geçtim bir anda
    Cevapla