Miguel Crespo Başakşehir ile anlaştı mı? Crespo gidiyor mu?

Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Miguel Crespo için Süper Lig'de sürpriz talep çıktı. Portekizli futbolcunun Başakşehir ile anlaşacağı düşünülüyor. Peki, Miguel Crespo Başakşehir ile anlaştı mı? Crespo gidiyor mu?

Miguel Crespo Başakşehir ile anlaştı mı? Crespo gidiyor mu?
Miguel Crespo Başakşehir ile anlaştı mı? Crespo gidiyor mu?
GİRİŞ 16.08.2024 12:08 GÜNCELLEME 16.08.2024 15:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2024-2025 sezonunda kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği Portekizli Miguel Crespo'nun Başakşehir takımı ile anlaştığı öne sürüldü. Peki, Miguel Crespo Başakşehir ile anlaştı mı? Crespo gidiyor mu?

MİGUEL CRESPO BAŞAKŞEHİR İLE ANLAŞTI MI?

Fenerbahçe ile sözleşmesinin son yılına giren Miguel Crespo'nun temsilcisi Başakşehir ile oyuncusunun şartları hakkında bir görüşme yapacak. Başakşehir oyuncu ile anlaşma sağladığı takdirde Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacak.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ

BAŞAKŞEHİR BAŞKANI GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Crespo hakkında konuştu. 

Gümüşdağ, "Fenerbahçe ile bir temasımız olmadı ama menajerlerden bize Crespo ismi geldi. Şartları bize uyarsa ilgilenebiliriz" dedi.

1.5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonunda Estoril'den 1.5 milyon euro karşılığında kadrosuna dahil etmişti. 

2023-2024 sezonunun ikinci yarısında Rayo Vallecano forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, 2023-24'te çıktığı toplam 33 maçta 1 gol, 1 asistlik katkıda bulundu.

MİGUEL CRESPO KİMDİR?

Miguel Crespo, 1996'da Fransa'nın Lyon kentinde hayata gözlerini açtı. Firense altyapısından yetişen ve sırasıyla Neves, Merelinense, Braga, Fenerbahçe ve Rayo Vallecano'da forma giymişti. 
 
1.83 boyundaki oyuncunun asıl mevkisi merkez orta saha. Miguel Crespo kariyerinde merkez orta saha dışında orta sahanın solu, on numara, forvet arkası ve libero gibi mevkilerde de görev almıştır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Hul siti ye verin olma mı?
    Cevapla