Arda Güler ilk 11'de mi? Real Madrid - Atalanta maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi kupasını müzesinde sergileyen Atalanta, geçen sezon gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı. Real Madrid'de ise tüm dikkatler Arda Güler'de olacak. Arda Güler'in karşılaşmada ilk 11'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. Peki, Real Madrid - Atalanta maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?

Arda Güler ilk 11'de mi? Real Madrid - Atalanta maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?
Arda Güler ilk 11'de mi? Real Madrid - Atalanta maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?
GİRİŞ 14.08.2024 17:36 GÜNCELLEME 14.08.2024 17:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA Süper Kupa maçında Arda Güler'in ilk 11'de olup olmayacağı araştırılıyor. Hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile beğeni kazanan Arda Güler, yeni sezon öncesi eflatun-beyazlıların hücum hattında en tehlikeli silahlarından birisi olacaktır. Real Madrid ile Atalanta arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesi öncesi futbolseverler arama motorlarında, "Real Madrid - Atalanta maçı bugün mü, hangi kanalda, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor.

REAL MADRİD - ATALANTA MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid ile Atalanta arasında oynanacak UEFA Süper Kupa final müsabakası 14 Ağustos 2024 Çarşamba (bugün) saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacaktır.

Arda Güler

ARDA GÜLER İLK 11'DE Mİ?

EURO 2024 izninin bitimiyle birlikte Real Madrid'in ABD kampına katılan Arda Güler, Barcelona ve Milan ile oynanan hazırlık maçlarında ilk 11'de yer almıştı.  UEFA Süper Kupa mücadelesinde Atalanta ile oynayacak olan Real Madrid'de Ancelotti'nin Arda'ya ikinci yarı şans vereceği düşünülüyor.

Defensa Central'de yer alan haber doğrultusunda; Atalanta maçında Arda'ya süre alacağını söyleyen Ancelotti, genç yeteneğe hazır olmasını söylediği belirtildi.

UEFA SÜPER KUPAYI EN FAZLA KAZANAN TAKIMLAR HANGİLERİ?

UEFA Süper Kupayı en fazla kazanan takımlar şu şekildedir:

  • Real Madrid 5

  • Barcelona 5

  • Milan 5

  • Liverpool 4

  • Atletico Madrid 3

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Care 3 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray 1
    Cevapla
  • Erciyesin kurtları 3 hafta önce Şikayet Et
    Eğer atalanta leverkusen maçındaki oyununu oynarsa realin hiç şansı yok
    Cevapla