Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Lille ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip Kadıköy'de kendi taraftarı önünde turu geçmek istiyor. Youssef En-Nesyri, Allan Saint Maximin gibi yeni transferler Jose Mourinho'dan şans bekleyecek. Taraftarlar maçın şifresiz olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?

Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?
Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?
GİRİŞ 13.08.2024 15:22 GÜNCELLEME 13.08.2024 19:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille ile zorlu karşılaşmaya çıkacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan karşılaşmada sarı-lacivertli ekip turu geçmek için 2 farklı skorla (2-0, 3-1, 4-2 gibi) maçtan galip ayrılması gerekiyor. Lille'i elediği takdirde play-off'a kaldığında muhtemel rakibi Slavia Prag ile Union Saint Gilloise maçının galibi olacak.

Fenerbahçe-Lille canlı anlatım! FB-Lille canlı skorFenerbahçe-Lille canlı anlatım! FB-Lille canlı skor

Futbolseverler arama motorlarında Fenerbahçe Lille maçının şifresiz hangi kanalda olacağını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe - Lille şifresiz mi? FB - Lille maçı bugün mü, saat kaçta?

FENERBAHÇE - LİLLE ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe - Lille rövanş maçı şifreli olarak Exxen platformundan canlı yayınlanacak. Maçı izlemek için Exxen'e abone olmanız gerekiyor. 

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?

FENERBAHÇE-LİLLE MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

FRANSIZ KANALI MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLAYACAĞINI DUYURDU

Fransız RMC Découverte France kanalı Fenerbahçe Lille maçını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

FENERBAHÇE-LİLLE MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

EXXEN GÜNCEL ABONELİK FİYATLARI

Exxen güncel abonelik fiyatları;

Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen + ExxenSpor şeklinde satılan aboneliklerde ise fiyatlar şöyle:

Reklamlı Aylık Paket: 327,90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL

FB - LİLLE MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Lille rövanş maçı 13 Ağustos Salı günü saat 20.00'de başlayacak. 

FENERBAHÇE-LİLLE MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçın hakemi belli oldu. Karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Maria Sanches yönetecek. Hakemin yardımcılıklarını ise yine İspanya'dan Inigo Prieto ile Juan Lope Mir yapacak. Dördüncü hakem ise Guillermo Cuadra olacak.

FENERBAHÇE-LİLLE MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE TUR ATLAMA İHTİMALLERİ

Fenerbahçe'nin tur atlaması için iki farklı skorla galip gelmesi gerekiyor. Eğer ki 2-1, 3-2, 4-3, 1-0 gibi tek farklık skorla ikinci yarı biterse maç uzatmaya gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma devresinde skorun değişmemesi halinde turu geçen ekibi penaltı atışları belirleyecek. Uzatmalarda gol olmadığı takdirde penaltılar galibi belirleyecek.

Lille'in galibiyeti ve beraberliğin Fransız ekibini play-off'a taşıyacaktır.

FENERBAHÇE'NİN LİLLE MAÇI KADROSU

  • Dominik Livakovic 

  • İrfan Can Eğribayat

  • Ertuğrul Çetin

  • Çağlar Söyüncü

  • Alexander Djiku

  • Mert Müldür

  • Jayden Oosterwolde

  • Rodrigo Becao

  • İsmail Yüksek

  • Ferdi Kadıoğlu

  • Mert Hakan Yandaş

  • Miha Zajc

  • İrfan Can Kahveci

  • Bartuğ Elmaz

  • Rade Krunic

  • Sebastian Szymanski

  • Oğuz Aydın

  • Edin Dzeko

  • Dusan Tadic

  • Bright Osayi-Samuel

  • Cenk Tosun

  • Allan Saint-Maximin

  • Youssef En-Nesyri

Thomas Meunier

THOMAS MEUNİER'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Trabzonspor'dan ayrılıp Fransa'nın Lille takımına giden Thomas Meunier, mücadele öncesi açıklama yaptı. İşte o açıklamalar;

"MEMNUN BİR ŞEKİLDE AYRILDIK"

İlk karşılaşmada Fenerbahçe'ye oynanan oyundan memnun olduklarını belirten Meunier, "İlk maçta fena oynamadık ve Fenerbahçe'ye karşı sahada daha dominant bir oyun ortaya koyduk. Genel olarak ilk maçımızdan memnun bir şekilde ayrıldık. Gol atmak her zaman kolay olmuyor ve bir anda yüklenirseniz 3-0'gibi bir skorla da mağlup olursunuz. Bundan dolayı kademeli bir şekilde hücum yapmak daha iyi bir avantaj sağlayabiliyor." açıklamasında bulundu.

"AMACIMIZ MAÇIN KONTROLÜNÜ ELE GEÇİRMEK"

Fenerbahçe'nin topla oynamasına izin vermemeleri gerektiğini vurgulayan Meunier, "Genç futbolcularımız biraz stres ve baskı hissedebilirler. Bu hep birlikte üstesinden gelebileceğimiz bir şey. Fenerbahçe'nin oynamasına izin verdiğimiz anda hem sahada hem de tribünlerde tansiyon yükselecektir. Bu yüzden onların rüzgârını kesmek ve en başından itibaren fark yaratmak çok önemli. Amacımız maçın kontrolünü ele geçirmek ve fark yaratmak. Oraya boşuna gitmediğimizi göstermeliyiz." dedi.

BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Lille'in teknik direktörü Bruno Genesio, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısına sırtındaki ağrılar sebebiyle katılamadı.

Jose Mourinho

JOSE MOURİNHO'DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Lille maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Mourinho'nun sözleri 

"Lille başkanının ne dediğini umursamıyorum, adını bile bilmiyorum. Meunier tecrübeli bir oyuncu söylediklerine saygı duyuyorum ama benim için ne söylediği önemli değil."

"Ben şanslıyım ki her zaman ülke puanı yüksek olan liglerde çalıştım. Türk takımlarının aldığı kötü sonuçların sonucu olarak eleme oynuyoruz. Çalıştığım diğer takımlar 2. veya 3. bile olsa Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyordu. Play-offlar özellikle lig 2.'si için çok zor hale geliyor. Zor ama denememiz gerekiyor."

"Benzer özelliklere sahip oyuncularımın olduğu yerlerde rotasyon yapıyorum. Mesela yarın Mert Müldür ve Çağlar oynayacak. İyi imkanlarımız olan pozisyonlarda rotasyon yapabiliyoruz maça göre."

"Söylentilere çok takılırsanız başınız belada olur. Ferdi'nin takımda kalmasını istiyorum ama bu benim üzerimde bir konu. Ferdi harika bir profesyonel, çok iyi bir çocuk. Her gün antrenmanlarda çok çalışıyor. Umarım bizimle kalır."

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • erdal 4 hafta önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligini TRT almamışmıydı.
    Cevapla
  • Sarıkanaryalar 4 hafta önce Şikayet Et
    En az 5 göllük bir şov bekliyoruz Lille gücümüzü görsün
    Cevapla
  • hknslh 4 hafta önce Şikayet Et
    şuraya bak mourinho utanmasa benim burada ne işim var diyecek. yıllık 12 milyonu babanın hayrına almıyorsun. sen bu turu geçeme bak bakalım bu açıklamaların seni kurtarıyor mu! gerçi göndersende bi o kadarda tazminat öder bu yönetim :)
    Cevapla
  • Galatasaray 4 hafta önce Şikayet Et
    Hadi lil sonuna kadar lil
    Cevapla