Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım!

Trendyol Süper Lig'de ilk hafta Fenerbahçe Kadıköy'de Adana Demirspor'u ağırlayacak. Jose Mourinho ile yeni sezona güzel başlangıç yapmak isteyen sarı lacivertliler taraftarlarının desteği ile maçtan galip ayrılmak istiyor. Maçın canlı anlatımını Tümspor'dan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım!
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım!
GİRİŞ 10.08.2024 16:44 GÜNCELLEME 10.08.2024 17:20

Fenerbahçe yeni sezona dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile mutlak şampiyonluk parolası ile çıkıyor. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda bugün (10 Ağustos 2024 Cumartesi) oynanacak Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının canlı anlatımını Tümspor'dan takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE - ADANA DEMİR SPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşma 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın canlı takibi Tümspor'da olacak.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım için tıklayınız...

41. RANDEVU

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü (Bugün) Fenerbahçe, Adana Demirspor'u ağırlayacak. Sarı-lacivertli ekip rakibiyle ligde 41. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip, bugüne kadar ligde 40 kez karşılaşırken, maçlarda Fenerbahçe 23 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Adana temsilcisi ise 5 maçı kazanırken, 12 karşılaşma berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 40 maçta attığı 80 gole, Adana Demirspor 41 golle karşılık vermiştir.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım için tıklayınız...

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de 3 eksik var. Fred'in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Geçen sezondan cezaları olan Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat bugün maçta olmayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Karşılaşmanın muhtemel 11'leri şu şekildedir:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko.

Adana Demirspor: Vedat, Gravillon, Semih, Manev, Mohammadi, Jose Rodriguez, Maestro, Yusuf, Michut, Alioui, Yusuf Barasi.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım için tıklayınız...

5 İSMİ KADROSUNA KATTI

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosuna 5 önemli isim kattı.

Fenerbahçe, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Saint Allan-Maximin ve Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katarak Trendyol Süper Lig'de takım değeri en fazla olan (252.40 milyon euro) kulüp oldu.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı anlatım için tıklayınız...

FENERBAHÇE'DEN MAÇ ÖNCESİ PAYLAŞIMLAR

Fenerbahçe'nin resmi X (Twitter) hesabından Adana Demirspor maçı öncesi paylaşımlar yapıldı. 

İşte o paylaşımlar:

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.