Türkiye - Brezilya voleybol maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya ile bronz madalya için mücadele edecek. Yarı finalde İtalya'ya 3-0 mağlup olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'yı yenmek için parkeye çıkacak. Peki, Türkiye - Brezilya voleybol maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Brezilya voleybol maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye - Brezilya voleybol maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?
GİRİŞ 10.08.2024 13:05 GÜNCELLEME 10.08.2024 13:05

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya ile zorlu karşılaşmaya çıkacak. Filenin Sultanları, Brezilya'yı yendiği takdirde bronz madalya ile olimpiyatlara veda edecek. Peki, Türkiye - Brezilya voleybol maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE - BREZİLYA MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya için Brezilya ile 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü 
South Paris Arena'da saat 18.15'te mücadele edecek.

Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

İLK OLİMPİYAT MADALYASINA ÇOK YAKINIZ

Ay-yıldızlı ekip, Brezilya maçını kazandığı takdirde tarihinde ilk defa olimpiyat madalyası almış olacak.

Eda Erdem Dündar

EDA ERDEM DÜNDAR'DAN AÇIKLAMA

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, İtalya maçında sakin kalamadıklarını belirtti. İşte Eda Erdem'in açıklaması:

"İtalya geride olduğu bölümlerde bile sakin kalmayı başardı. Kötü topları çok iyi kullandılar, akıllı hücum ettiler. Biz biraz fazla heyecanlıydık. Sakin kalamadık. Önde olduğumuz setleri bitiremedik. Yine de yarı finalde olmak çok keyifli. Bu kadar şansızlık ve sakatlığa rağmen yarı finalde olduğumuz için gurur duymalıyız. Hala madalya ile bitirme şansımız var. Cumartesi günü madalyayı kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız."

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.