Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?

Temsilcimiz Fenerbahçe, Lille karşısında sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek isteyen sarı-lacivertli ekibin Kadıköy'de Lille ile oynayacağı rövanş maçı iple çekilirken play-off'a kalma ihtimalleri araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?
GİRİŞ 13.08.2024 15:19 GÜNCELLEME 13.08.2024 15:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fransa'da Lille karşısında 1-0 geri düştüğü maçı İrfan Can Kahveci'nin ikinci yarıda frikikten attığı muazzam gol ile beraberliği yakalayan Fenerbahçe, uzatmalarda yediği şanssız gol ile karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Lille ile oynayacağı rövanş maçında tur atlama ihtimalleri merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Fenerbahçe Lille'i 2-1, 1-0 yenerse play-off'a kalır mı?

FENERBAHÇE'NİN TUR ATLAMA İHTİMALLERİ

Fenerbahçe, 6 Ağustos Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşı karşıya geldi. Lille uzatmalarda attığı gol ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin İstanbul'da oynanacak mücadelede doğrudan tur atlaması için sahadan en az iki galibiyetle ayrılması lazım. Mücadele 1-0, 2-1, 3-2, 4-3 gibi tek farklı skorlarla Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ermesi halinde uzatmalara gidilecek. 

Lille, Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak maçta her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda play-off'a çıkacak.

FENERBAHÇE - LİLLE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Lille arasındaki Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turu rövanş maçı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 13 Ağustos Salı günü oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİBİ

Sarı-lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'i elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag - Union SG eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Lille'i eleyip play-off'a kalırsa bu turda ilk maçını 20 ve 21 Ağustos'ta oynayacak.

PLAY-OFF'U GEÇERSE NE OLUR?

Fenerbahçe play-off'u geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Abdurrahman 1 ay önce Şikayet Et
    Yeni kurallar gereği 1- 0 yenerse maç uzatmaya gidiyor. FIFA deplasman golü avantajını kaldırıdı
    Cevapla
  • Bekir 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçeyi en küçük koç tan kurtarmak için fenerbahceliler tarafından koç holding şirketlerine uygulanan boykot sonucu koç holding tarihinin en kötü çeyrek bilançosunu açıkladı. Büyüksün fenerbahçe. Koç holding i bile ezersin. O küçük koç gidecek
    Cevapla
  • Emre yilmaz 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar hep erken konuşur sonra kendileri rezil olurlar
    Cevapla
  • Asilkan 1 ay önce Şikayet Et
    Kuşların sesi çıkmıyor dünyanın en iyi hocası başınızda burası devler ligi konferans değil hoş konferansta da elenmiş ti
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal ı çok arayacağız. Bu adamdan bir cacık olmaz. Bu yılki kadro geçen yılın kadrosundan daha iyi olmasına rağmen ortada bir şey yok. Bu teknik direktörle uyum sağlanmadı.
    Cevapla
  • alican 3 hafta önce Şikayet Et
    bence her şey için çok erken ne olursa olsun birazda olsa zaman lazım. fenerin 2 senedir gümbür gümbür oynadıgı maçlar sonunda gelen bir başarı olmadı bence bi kaç haftaya her şey değişebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle