Lille - Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Lille-FB hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Ligue 1 ekiplerinden Lille ile Fransa'da Hainaut Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mourinho'nun öğrencileri deplasmanda maçı kazanarak Kadıköy'e avantajlı skorla gelmek istiyor.

Lille - Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Lille-FB hangi kanalda, saat kaçta?
Lille - Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Lille-FB hangi kanalda, saat kaçta?
GİRİŞ 06.08.2024 17:12 GÜNCELLEME 07.08.2024 09:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilerlemek isteyen Fenerbahçe, Ligue 1 ekibi Lille ile bugün Fransa'da zorlu karşılaşmaya çıkacak. Taraftarların heyecanla beklediği karşılaşmada yeni transferler sahada olacak. En-Nesyri ve Maximin'in performansları merak ediliyor.

Allan Saint-Maximin

Kanarya, Lille maçından iyi bir skorla ayrılması durumunda Kadıköy'e avantajlı gelecek. Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun liderliğinde sahaya çıkacak sarı-lacivertli ekibin en önemli isminden Fred sahada yer alamayacak. Maçın hangi kanalda olacağı ve şifresiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Lille - Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Lille-FB hangi kanalda, saat kaçta?

LİLLE - FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Lille - Fenerbahçe maçı şifreli olarak yayınlanacak. UEFA maçlarını canlı yayınlama haklarını alan TRT'de bu karşılaşma yayınlanmayacak. Heyecanlı müsabaka Exxen platformundan canlı izlenebilecek.

LİLLE - FENERBAHÇE HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Lille - Fenerbahçe maçı bugün saat 21.30'da Exxen platformunda canlı yayınlanacak. Karşılamayı canlı ve naklen olarak takip edebilmeniz için platforma abone olmanız gerekmektedir.

Exxen Spor tek maç alınabiliyor mu? Exxen tek maç satın alınabilir mi?Exxen Spor tek maç alınabiliyor mu? Exxen tek maç satın alınabilir mi?

EXXENSPOR 1 AYLIK NE KADAR?

ExxenSpor aylık  reklamsız paket fiyatı 160,90 TL reklamlı fiyatı ise 223.90 TL  olarak belirlenmiştir.

EXXEN GÜNCEL ABONELİK FİYATLARI

Exxen güncel abonelik fiyatları;

Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen + ExxenSpor şeklinde satılan aboneliklerde ise fiyatlar şöyle:

Reklamlı Aylık Paket: 327,90 TL

Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL

MUHTEMEL 11'LER

Lille: Chevalier, Meunier, Ribeiro, Diakite, Gudmundsson, Andre, Gomes, Cabella, Zhegrova, Haraldsson, David

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Krunic, Szymanski, Tadic, Ferdi, Dzeko

FENEBAHÇE OLASI PLAY-OFF RAKİBİ KİM?

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turu eşleşmeleri açıklandı. Fenerbahçe Lille engelini geçmesi durumunda Çekya Temsilcisi Slavia Prag ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'nın eşleşmesinde tur atlayan takım ile eşleşecektir.

Jose Mourinho

JOSE MOURİNHO'DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

Portekizli deneyimli çalıştırıcı Jose Mourinho, Lille takımını beğendiğini ve sezon öncesi oynadıkları birçok karşılaşmaları izlediklerini belirterek, "Yarın maçı kazanmayı bekliyorum. Kazanmayı umuyorum. Lille takımını beğeniyorum. Sezon öncesi oynadıkları maçları ekibimle izledim. İyi bir takım, yeni bir hocaları var. Zor bir maç olacak bizim için ama onlar için de zor maç olacak" açıklamasında bulundu.

"HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe'nin prestiji için Şampiyonlar Ligi'nde yer almaları gerektiğine dikkat çeken Mourinho, "Kulüp hiçbir zaman bana Şampiyonlar Ligi'nin bir ihtiyaç olduğunu söylemedi. Hem kulübün prestiji için, hem Türk futbolunun prestiji için, hem de futbolcuların prestiji için eğer Şampiyonlar Ligi oynayabilirsek iyi olur. Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir misiniz diye sorarsanız, her şey mümkün ama ben mucizelere inanmam. Bana Avrupa Ligi'ni kazanabilir misiniz derseniz, evet kazanabiliriz. Şampiyonlar Ligi'nde mi, Avrupa Ligi'nde mi oynamak isterseniz derseniz, Şampiyonlar Ligi derim. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için her şeyi yapacağız. Zor bir kura çektik. Biz de bu rakipler için zoruz. Saha içerisinde savaşacağız. Savaş derken Fransa - Arjantin Olimpik Oyunları'ndan bahsetmiyorum. Yarın güzel bir futbol müsabakasından bahsediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Istvan Kovacs

MAÇIN HAKEMİ KİM?

Karşılaşmanın hakemi Rumen Istvan Kovacs oldu. Yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak.

3. ELEME TURU MAÇLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu karşılaşmaları şu şekildedir:

  • Slavia Praha (Çekya) - Union Saint-Gilloise (Belçika)

  • Lille (Fransa) - Fenerbahçe

  • Dinamo Kiev (Ukrayna) / Partizan (Sırbistan) - Rangers (İskoçya)

  • Salzburg (Avusturya) - Twente (Hollanda)

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Biri 1 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz modern eşkıyalara karşı halkını korusun. Yayın adı altında hakkın takımları halka parayla izlettiriliyor. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail kartalın suçu günahı neydi arkadas aynı kadro aynı saçmalık mert hakan a kaldıysa fener ne lille eleyebilir ne şampiyon olabilir
    Cevapla
  • ABDULLAH 1 ay önce Şikayet Et
    Yanlış bilgi exxen artık uefa maçların yayıncı haklarının sahibi değil TRT satın aldı, eleme maçlarını yayıncı kuruluşlar maç maç satın alıyor bilginize
    Cevapla
  • Reisx 1 ay önce Şikayet Et
    Pek umudum yok. Maç sonrası inşallah haydi lililii şarkısını çalmayız. Takımı Kartalın ahı yıkacak bakın görün.
    Cevapla
  • İSMAİLLLLLLLLLLL 1 ay önce Şikayet Et
    Moriyi ilk defa Lille ÖPECEK:)) Adamlar güzel oynuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle