Yusuf Dikeç'in Elon Musk'a mesajını 36 milyon kişi gördü

2024 Paris'in atış yaptığı sıradaki duruşuyla en fazla konuşulan isimlerinden olan milli atıcının Elon Musk'a yazdığı mesajı, 36 milyon kullanıcı görüntüledi.

Yusuf Dikeç'in Elon Musk'a mesajını 36 milyon kişi gördü
Yusuf Dikeç'in Elon Musk'a mesajını 36 milyon kişi gördü
GİRİŞ 06.08.2024 11:44 GÜNCELLEME 06.08.2024 12:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç'e sosyal medyada büyük ilgi var.

Olimpiyat madalyası getiren atışı sırasında tüm dünyanın ilgisini çeken ve birçok ünlü ismin paylaşım yaptığı Yusuf Dikeç'in yeni açtığı sosyal medya platformu X'teki hesabı büyük ilgi gördü.

Hesabını açtıktan 3 gün sonra 200 bin takipçiyi geçen Yusuf Dikeç'in ilk paylaşımı "Merhaba X" mesajını, 26 milyon kullanıcı görüntüledi.

Elon Musk'a mesajını 36 milyon kullanıcı gördü

Yusuf Dikeç'in X hesabından Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi Elon Musk ile mesajlaşması da dünyada ses getirdi.

Milli sporcunun atış sırasındaki duruşunu "Nice (Güzel)" yorumuyla beğenen Musk, Dikeç'in X hesabını da takibe aldı.

Başarılı sporcunun, X hesabından yaptığı "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" mesajı ise şu ana kadar 36 milyon kez görüntülendi.

Elon Musk da milli sporcuya "İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden birisi." cevabını iletti.

X hesabını henüz 3 gün önce açmasına karşın 200 bin takipçiyi geçen Yusuf Dikeç'in her paylaşımı da 1 milyonun üzerinde görüntülenme alıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Fabrikasında Siyonist Katilleri gezdirsin.Bizden uzak olsun.
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH hidayet versin
    Cevapla
  • İnadına REİS 1 ay önce Şikayet Et
    Katil siyonist işbirlikçisi elonu Türkiye de istemiyoruz.
    Cevapla
  • Sirius 1 ay önce Şikayet Et
    Dikeç çok gereksiz bir soru ve mesaj atmış elona
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    iyi soru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle