Arda Güler ilk 11'de! Real Madrid - Milan maçında Arda şov yaptı

Tatilinden erken dönüp Real Madrid kampında antrenman yapan Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin beğenisini kazandı. Ancelotti, Milan ile oynanacak hazırlık maçında Arda Güler'i ilk 11'de başlattı. Arda Güler'in performansı dikkat çekti.

Arda Güler ilk 11'de! Real Madrid - Milan maçında Arda şov yaptı
Arda Güler ilk 11'de! Real Madrid - Milan maçında Arda şov yaptı
GİRİŞ 03.08.2024 13:28 GÜNCELLEME 03.08.2024 13:28

Real Madrid, Milan ile hazırlık maçına çıkacak. İspanyol devinin ABD'de Albacate'de basına kapalı oynayacağı maçların detayları merak ediliyor. İtalyan teknik direktör Arda Güler'i ilk 11'de başlattı ve Güler'in performansı dikkat çekti. Peki, Real Madrid - Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

REAL MADRİD - MİLAN  MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Milan maçı 1 Ağustos 2024 Perşembe günü oynandı. Real Madird maç sonu Milan'a 1-0 mağlup oldu.

EURO 2024'TEN DÖNENLER KADRODA OLMAYACAK

Real Madrid'in ABD turunda 1 Ağustos'ta Milan ile, 4 Ağustos'ta Barcelona'yla ve 7 Ağustos'ta Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmalarda EURO 2024 ve Copa America'da yarı finale yükselen Real Madrid'li oyuncular olmayacak.

Arda Güler

İLK SEZONDA 12 MAÇTA SÜRE ALMIŞTI

Arda Güler, Real Madrid'de ilk sezon sakatlıklarından dolayı 1 maçta süre alabilmişti. Yeni sezonda ise Real Madrid'de daha fazla oynayacağı düşünülüyor. Arda Güler, 12 maçta 6 kere fileleri havalandırdı. 

ARDA GÜLER'İN PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Arda Güler'in Milan maçında ilk yarı gösterdiği performansla dikkat çekti. Güler, ikinci yarıda yerini Nico Paz'a bıraktı. Real Madrid karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.