Mete Gazoz Paris Olimpiyat Oyunları maç programı! Mete Gazoz ne zaman yarışacak?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Türk sporcular madalyalar kazanmaya devam ediyor. Klasik Yay Erkek Milli Takımı, Çin'i mağlup ederek Bronz madalyanın sahibi oldu. Bu başarının ardından Mete Gazoz'un maç programı merak edilir oldu. Peki, Mete Gazoz ne zaman yarışacak?

Mete Gazoz Paris Olimpiyat Oyunları maç programı! Mete Gazoz ne zaman yarışacak?
Mete Gazoz Paris Olimpiyat Oyunları maç programı! Mete Gazoz ne zaman yarışacak?
GİRİŞ 31.07.2024 15:35 GÜNCELLEME 31.07.2024 15:35

Mete Gazoz Paris Olimpiyat Oyunları maç programı sporseverler tarafında araştırma konusu oldu. Atıcılık alanında Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu olan Mete Gazoz, sıralama atışlarında 676 puan ile sekizinci oldu. Peki,  Mete Gazoz ne zaman yarışacak? İşte Mete Gazoz Paris Olimpiyat Oyunları maç programı...

METE GAZOZ PARİS OLİMPİYAT OYUNLARI MAÇ PROGRAMI

Mete Gazoz, bireysel müsabakalarda 30-31 Temmuz v e 1 Ağustos'ta yapılacak elem maçlarının ardından finale yükseldiği takdirde 2-3-4 Ağustos'ta maçlara çıkacak.

METE GAZOZ NE ZAMAN YARIŞACAK?

33. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Mete Gazoz, bireysel olarak ilk 30 Temmuz Salı günü çıkacak. Bireysel sıralama atışlarında sekizince olan Gazoz, Şilili Andres Felipe Gallordo Ferrada ile eşleşti. 30 Teömmuz 2024 Salı günü saat 18.58'de Silili Andres Felipe Gallordo Ferrada ile bireysel maça çıkacak.

METE GAZOZ KİMDİR?

Mete Gazoz, 8 Haziran 1999'da doğdu. İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü sporcusudur. 2013 yılında uluslararası spor kariyerine başladı. 10 Mayıs 2021'de dünya sıralamasında olimpik yaya erkekler kategorisinde 2. sıraya yükselmiştir.

Tokyo 2020 Olimpiyatlarına damga vuran Gazoz,  Erkekler Bireysel Okçuluk kategorisinde İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi 6-4 skor ile yenerek Türk okçuluk tarihinin ilk Olimpiyat altın madalyasının sahibi olmuştur.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil etmektedir.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.