Sander Berge kimdir, kaç yaşındadır? Sander Berge hangi mevkide oynuyor?

Jose Mourinho'nun yeni sezonda Fenerbahçe'de mutlaka görmek istediği Sander Berge ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Transfer edilmesi beklenilen Sander Berge için futbolseverler arama motorlarında, "Sander Berge kimdir, kaç yaşındadır? Sander Berge hangi mevkide oynuyor, bonservis bedeli ne kadar?" sorularına yanıt arıyor. İşte Sander Berge biyografisi

Sander Berge kimdir, kaç yaşındadır? Sander Berge hangi mevkide oynuyor?
Sander Berge kimdir, kaç yaşındadır? Sander Berge hangi mevkide oynuyor?
GİRİŞ 29.07.2024 14:34 GÜNCELLEME 29.07.2024 15:05

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe transfer sezonuna hızlı giriş yaptı. Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedelinin olduğu Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna dahil eden sarı-lacivertli ekip Jose Mourinho'nun istediği Sander Berge için çalışmalara başladı. Peki, Sander Berge kimdir, kaç yaşındadır? Sander Berge hangi mevkide oynuyor?

Sander Berger kimdir

SANDER BERGE KİMDİR?

14 Şubat 1998 tarihinde Norveç'te doğdu. Orta saha mevkisinde oynayan 1,95 cm boyundaki Norveçli Sander Berge Championship ekiplerinden Burnley forması giymektedir. 

Burnley ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi olan tecrübeli orta saha, geçen sezon Premier Lig'de 37 maçta 1 gol ve 2 asist ile takımına katkıda bulundu.

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sander Berge sırasıyla

  1. Asker

  2. Valerenga

  3. Genk

  4. Sheffield United

  5. Burnley

takımlarında forma giymiştir.

SANDER BERGE BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Transfermarkt verilerine göre Sander Berge'nin bonservis bedeli 20 milyon euro olarak belirlenmiştir.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.