Ferhat Arıcan ve Adem Asil finale yükseldi!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda milli cimnastikçiler Ferhat Arıcan paralel barda, Adem Asil ise halkada finale kaldılar.

Ferhat Arıcan ve Adem Asil finale yükseldi!
Ferhat Arıcan ve Adem Asil finale yükseldi!
GİRİŞ 27.07.2024 23:36 GÜNCELLEME 28.07.2024 02:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa'nın başkenti Paris'teki Bercy Arena'da dünya şampiyonu Adem Asil, halka aletinde elde ettiği 14.866 puanla 5'inci olarak, Türk cimnastiğinin tek olimpiyat madalyalısı Ferhat Arıcan da paralel barda aldığı 15.033 puanla 7'nci olarak finale yükseldiler.

Ferhat Arıcan, Adem Asil, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Emre Dodanlı'dan oluşan Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı ise atlama masası, kulplu beygir, barfiks, paralel bar, halka ve yer aletinde 247.559 puan toplayarak 9'uncu olurken, ilk 8 ülkenin yer aldığı finallere katılma şansını yitirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Hakans 1 ay önce Şikayet Et
    İtalyanların spor gazetelerinin instagram hesaplarına bakıyorum. La gazete Della spor ve Tuttospor gibi. Adamlar hep olimpiyatla ilgili ordaki sporcularının başarılarıyla ilgili haberler yapmışlar bizim spor haberlerinde ise varsa yoksa futbol. Kime tonla wagonla para verip transfer yapmışız hep bunlar. Bu jimnastikçi çocuklar bile haber yapılmamış...
    Cevapla
  • Aytaç 1 ay önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
  • insanlık 1 ay önce Şikayet Et
    Cimnastik Takımının ilk sekize giremeyip ilk dokuzda kalarak finale gidememesi çok üzücü
    Cevapla