Denis Dragus kimdir, bonservis bedeli ne kadar?

Trabzonspor'a transfe olan Denis Dragus'un biyografisi futbolseverler tarafından merak ediliyor. Aslen Romanyalı olan Denis Dragus hakkında internette araştırmalar yapılıyor. Peki, Deni Dragus kimdir, kaç yaşında, bonservis bedel ne kadar?

Denis Dragus kimdir, bonservis bedeli ne kadar?
Denis Dragus kimdir, bonservis bedeli ne kadar?
GİRİŞ 24.07.2024 12:43 GÜNCELLEME 24.07.2024 12:43

Trabzonspor'un yeni transferi Denis Dragus hakkında internette futbolseverler tarafından araştırmalar yapılıyor. Trabzonspor'un yeni hücum oyuncusu Denis Mihai Dragus ile toplamda 4 yıllık anlaşma yapıldı. Peki, Denis Dragus kimdir, kaç yaşında, bonservis bedel ne kadar?

Denis Dragus kimdir?

DENİS DRAGUS KİMDİR?

Desni Dragus 1999'da Romanya'da hayata gözlerini açtı. Profesyonel kariyerin 2017'de Viitorul Constana kulübünde başlamıştı. 1,85 m boyu olan Dragus, sırasıyla R. Standard de Liège, Crotone, Genoa, Gaziantep kulüplerinde forma giyme şansı buldu.

Standard de Liège takımından kiralık olarak Süper Lig ekibi FK Gaziantep'e geldi.

Santrafor bölgesinde oynayan Denis Dragus, 2024 yılının Temmuz ayında Trabzonspor ile anlaşma sağladı.

DENİS DRAGUS BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Denis Dragus, Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncunun bonservis bedeli 1 milyon 700 bin Euro olarak açıklandı. Maaşı ise 1 milyon 575 bin Euro oldu.

DENİS DRAGUS KAÇ GOL ATT?

Denis Dragus, toplamda 139 maça çıktı ve süre zarfında 28 gol atarken 8 kez de asist yaptı.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.