Adı Galatasaray ile anılan Scott McTominay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Adı Galatasaray ile anılan Manchester United oyuncusu Scott MC Tominay hakkında internette futbolseverler tarafından araştırmalar yapılıyor. Peki, Scott McTominay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, bonservis bedeli ne kadar?

Adı Galatasaray ile anılan Scott McTominay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
Adı Galatasaray ile anılan Scott McTominay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 13.07.2024 09:41 GÜNCELLEME 13.07.2024 10:16

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden olan Manchester United forması giyen Scott McTominay için sarı kırmızılı yönetim harekete geçti. Oyuncunun transferi için önemli ilerleme kat eden Galatasaray, McTominay'ı kadroya dahil etmesi an meselesi. Peki, Scott McTominay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

SCOTT MCTOMİNAY KİMDİR?

Scott McTominay 8 Aralık 1996 yılında (28 yaşında) İngiltere'de doğdu. McTominay, Manchester United ve İskoçya milli takımında orta sahada forma giyme şansı bulmuş profesyonel futbolcudur.

SCOTT MCTOMİNAY ASLEN NERELİ?

Scott McTominay aslen İskoçya'lıdır.

SCOTT MCTOMİNAY BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Transfermarkt verilerine göre Scott McTominay'ın bonservis bedeli 32 milyon euro olarak belirlenmiştir.

SCOTT MCTOMİNAY KARİYERİ

McTominay, Ada ekibi Manchester United'ın gençlik akademisinde yetişen futbolcudur. İlk maçına 2017 yılında çıkmıştır. 202'den fazla maça çıkan McTominay, FA Cup ile EFL Cup'ı kazandı.

İngiltere'de doğup büyüyen Scott McTominay, Helensburguhlu (İskoçya'nın şehri) babasından ötürü İskoçya milli takımı için mücadele etti. İlk uluslararası maçına 2018 yılının Mart ayında çıktı. Euro 2020 ve EURO 2024'te takımını başarılı bir şekilde temsil etti.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.