Arda Güler'den yeni rekor!

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler, Instagram’da 11 Milyon takipçiye ulaşarak ‘en yüksek takipçili Türk futbolcu’ rekorunu kırdı.

GİRİŞ 10.07.2024 19:50 GÜNCELLEME 10.07.2024 19:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldızımız Arda Güler, oynadığı etkileyici futbolun ardından dünya çapında üne kavuştu. Euro 2024'te de fırtına gibi eserek A Milli Takımımızda oynayan Arda, rekorlarına bir yenisini daha ekledi.

EN ÇOK TAKİPÇİSİ OLAN TÜRK FUTBOLCU OLDU

Oynadığı futbol sonrası dünyanın en önde gelen futbolcularından biri haline gelen Arda Güler, sosyal medyada rekor kırdı. Arda, Instagram'da 11 milyon takipçiye ulaşarak en çok takipçisi olan Türk futbolcu unvanını eline geçirdi.

EURO 2024'TE 1 MİLYONU AŞKIN TAKİPÇİ KAZANDI

Arda Güler, EURO 2024'e Gürcistan maçında attığı muhteşem gol ile tüm dünyanın dikkatini çekti. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, uluslararası medya tarafından manşetlere taşınırken, EURO 2024 başladığından bu yana Instagram'da 1 milyon 93 bin 669 yeni takipçi elde ederek tüm dünya yıldızlarını geride bıraktı.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    tüm dertler bitti, cennetlik olduk şimdi
    Cevapla
  • *ekrem* 2 ay önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Yusuf 2 ay önce Şikayet Et
    Top oynamadan şöhret olanı da ilk defa gördük.Tsm bir medya balonu.Ama nereye kadar.Görecegiz.Seneye Bassksehir yada Eyüb spora gelirse şaşmayın.
    Cevapla
  • Arda 2 ay önce Şikayet Et
    Bizim kadar kendi oyuncusunu beğenmeyen bir millet yoktur
    Cevapla
  • Arda 2 ay önce Şikayet Et
    Bizim kadar kendi oyuncusunu beğenmeyen bir millet yoktur
    Cevapla
  • Siirtli 2 ay önce Şikayet Et
    Çekememezlik.
    Cevapla
  • engelsizler 2 ay önce Şikayet Et
    Çok da bir şey göremedik
    Cevapla
  • göz doktoru 2 ay önce Şikayet Et
    gözlükle izleseydin
    Cevapla
  • Sakin 2 ay önce Şikayet Et
    Dikkatle baktım ego başlamış turnuvada fark ettim ego kası geliştirmek diğer kasları zayıflatır Ardacım evladım dikkat et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle