Brezilya'ya Copa Amerika'da şok! Yarı finaller belli oldu

Copa Amerika çeyrek final mücadelesinde Uruguay, normal süresi 0-0 eşitlikle tamamlanan mücadelede Brezilya'yı penaltılarda 4-2 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Brezilya'ya Copa Amerika'da şok! Yarı finaller belli oldu
Brezilya'ya Copa Amerika'da şok! Yarı finaller belli oldu
GİRİŞ 07.07.2024 06:29 GÜNCELLEME 07.07.2024 06:36

Uruguay, Cumartesi günü 0-0 berabere kaldığı Brezilya'yı penaltı atışlarında 4-2 yenerek Copa America yarı finalinde Kolombiya'nın rakibi oldu.

İKİNCİ YARIDA 10 KİŞİ KALDI

Uruguay ikinci yarıda Nahitan Nandez'in Rodrygo'ya yaptığı sert müdahale nedeniyle VAR incelemesinin ardından oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı.

Ancak Brezilya bu avantajı değerlendiremedi ve Uruguay maçı penaltılara götürdü.

Penaltılarda 4-2 galip gelen Uruguay, Copa Amerika'nın son yarı finalisti oldu.

Copa Amerika yarı final mücadeleleri 10-11 Temmuz tarihlerinde oynanacak. 

10 Temmuz Çarşamba | Arjantin - Kanada TSİ 03.00

11 Temmuz Perşembe | Uruguay - Kolombiya TSİ 03.00

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.